SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   MAÇIN ARDINDAN... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14019)

Thai 11.11.2007 03:26

-->: MAÇIN ARDINDAN...

Bu futbolcuların değerleri de buldum

1. DANİJEL PRANJİC---HEERENVEN....4.500.000 EURO
2. MARCO BABİC-------REAL BETİS...3.000.000 EURO
3. NİKO KOVAC--------RED BULL SALZBURG...1.100.000 EURO
4. NİKO KRANJCAR-----PORSMOUTH.....4.000.000 EURO
5. JERKO LEKO--------MONACO........4.000.000 EURO
6. IVAN RAKİTİC-----SCHALKE........5.000.000 EURO
7. MİLAN RAPAİC-----STANDARD LİEGE................
8. DARİJO SRNA------SHAKHTAR DONETSK...9.000.000 EURO
9. JURİCA VRANJES---WERDER BREMEN....2.750.000 EURO

veysel 11.11.2007 03:56

--->: MAÇIN ARDINDAN...

sivassporum yüzümüzü güldürmeye devam

EyüphanAydın 11.11.2007 09:22

[B]bugun hiç olmadiği gibi erken kalktım ve sivassporla ilgili tüm haberleri izledim çok sevinçliyim brovo sivasspor bravo bülent hoca başarilarınızın devamını bekliyorum[/B]

kızılelmalım 11.11.2007 10:26

BÜLENT HOCAM ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇOK ERKEN DİYOR KATILIYORUM BİZLER EVVELA SİVASLI OLARAK TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMIYORUZ.İKİNCİ LİGTEYKEN BÜTÜN MAÇLARIMIZZA 15.20 BİN TARAFTAR GELİYORDU,ŞAMPİYONLUK İÇİN AYAĞIN BİRİSİ YANİ TARAFTAR BÖLÜMÜMÜZ VE KAMUOYU HENÜZ OLUŞMADI.FUTBOLCULARIN TEKNİK HEYETİN YÖNETİM KURULUMUZUN VERDİĞİ MÜCADELEYE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

altuntas58 11.11.2007 10:47

-->: MAÇIN ARDINDAN...

Dün akşam bu tarihi macı seyretme şansına sahip oldum harika bir oynula ve net bir skor 2-1 le beşiktaşı saha ve seyircisi önünde yenmeyi başardık burdan sivassporu tebrik ederim ayrıca çok şiddetli yağan yağmura aldırmadan stadyuma gelererek sivassporumuzu destekleyen istanbullu yiğidoları kutlarım

izmirliyiğido35 11.11.2007 10:54

helal sana sivassporumuz alemde tek vazgeçilmezsin
***süper yiğidolar***

K4r_Tugrul 11.11.2007 11:22

Ayıp Toraman Ayıp

Bir sivas'lı olarak İbrahim TORAMAN'ı kınıyorum.Dünki maçta yaptıkları hiç de hoş değildi.TORAMAN'ı biz böyle bilmezdik.Bir Sivas'lı olarak çok üzüldükk..:mad::mad::mad::mad:

dogukan58 11.11.2007 11:23

--->: Ayıp Toraman Ayıp

toromana kim ne derse desin yinede gercek bi yiğidodur yaptıkları profesyonellilkle alakalı olsa gerek

1967 dernek serkan20 11.11.2007 15:57

[B]evet ilkyarı tutuk oynadık ama ikinci yarı gerçek sivası sahaya yaydık
8 taş artık sivası küçük görmenin ne demek olduğunu anlamıştır
şunuda söleyim bjk paf bunlardan daha iyi oynardı[/B]

semihkilic_58 11.11.2007 18:39

Balili'den 3 gol atan Benayoun'a tebrik

Balili’nin Cumartesi günü Beşiktaş ile lig maçı yapacaklarını söylemesinin ardından ise Benayoun’nun kendisine başarılar dilediği ve "Ben üç gol attım. Umarım sen de gol atarsın" dediği belirtildi.

8-0’lık maçta Beşiktaş kalesine üç gol atan Benayoun’un sevincini Balili ile paylaştığı ve attığı üç golden sonra maçın 8-0 sıfır biteceğini beklemediğini söylediği kaydedildi.

Sivas’ın dün akşam 2-1 galip geldiği maç öncesi Balili’ye bilgiler veren Liverpool’un İsrailli futbolcusunun, "Ben ne üç gol atacağımı ne de 8-0 galip geleceğmizi beklemiyordum. Ama Beşiktaş bize çok boş alan bıraktı ve 3-0’dan sonra oyun disiplininden tamamen uzaklaştılar. Siz yıllardır Beşiktaş ile oynuyorsunuz. Tabi ki benden daha çok bilgiye sahipsin ama defans hattında çok hata yapan bir takım. Erken bir gol bulursanız siz de farklı bir skor yakalabilirsiniz. Sana şimdiden başarılar diliyorum. Umarım sen de gol atarsın" dediği öğrenildi.

Balili dün akşamki maç sonrası Benayoun ile aralarında geçen bu diyaloğu anlattıktan sonra, kendisinin vatandaşını arayacağını ve kırmızı kart gördüğünü söyleyeceğini belirtti. Balili, "Benayoun bana umarım sen de gol atarsın dedi. Ama ben kırmızı kart gördüm. Bu olayı ona anlattığımda çok şaşıracaktır. Ama sonuçta 3 puan aldık. Benim kırmızı kartımdan sonra maçı kaybetseydik çok üzülürdüm. Yarın ilk iş olarak Benayoun’ u arayıp maçı kazandığımızı söyleyeceğim" dedi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:52.