![]() |
[QUOTE=gakgo58]2.lig mi o da ne yaw..kimler var orda ?? (erken havaya girdik :):) )[/QUOTE]
[b]Zuhahahahaha....Valla abi gerçekten erken havaya girmişsin[/b] |
Çanakkale Dardanel
Bursaspor Bunu da siz bulun :D |
[QUOTE=metinumar]Valla Beni Entersa Etmez Ama 16 Sene Futbol Oynayan Birisi Olarak Bence
Bursa Karşiyaka Mardin Ayrica Bizim Serkan Mardine Transfer Olmuş Kendisine Sivasimiza Yapmiş Oldugu Hizmetlerden Dolayi Teşekür Eder Yeni Takiminda Ayni Başariyi Yakalamasini Temenni Ederim[/QUOTE] arkadaşım ben 3 yıldır mardindeyim sana aynen katılıyorum.Bu mardinspor bu sene güzel şeyler yapacak kadrosunu baştan sona yeniledi desek yeridir.En önemli trandferi gençlerbirliğinin milli futbolcusu Ali Öztürkü almak oldu.Ayrıca hocalığa Erol Toku getirdi. |
bence
bursa karsıyaka mardın çıkacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk |
Yükselmeyi Hayel Eden Takimlar
VALLA BENİDE ENTERESE ETMEZ AMA GENEDE BİR YORUM YAPAYIM 1.bursa 2.kocaeli 3.sakarya ençok sakaryanın gelmesini istiyorum çünkü haksız yere düşürdüler 2.lig a katagorisinden düşenler ise 1 .mardin 2. akçabat sebat 3. süpriz valla güzell yorumladım
|
[b]walla artık süper ligdeyiz.kim çıkarsa çıksın hiç önemli değil!!![/b]
|
O Ne Yenimi Icat Edildi Ana 2.lig Miş
ya 2.lig a katagorisi neresi ben daha önce duymadım ahı ahı ahı ahı GİT GEL KONYA ALTI SAAT O BURSA İŞİ YOKSA DİDİNSİN 2.LİG DE
|
arkadaslar neden böyle bos islerle ugrasiyorsunuz ya hayret etmek elde degil
|
sakarya bursa kaf-kaf derim
adana yok bari bi izmir olsun artık |
[QUOTE=abircan]Bu Saatten Sonra Beni Enterese Etmez[/QUOTE]
hay canını yerim senin..bak ne güzel demişsin ..benide enteres etmez ama bi tahminde bulunayım.. ...bursa ...antalya 3. takım 4 takım arasından çıkacağı için tahminde bulunamıyorum.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:08. |