![]() |
--->: FERDİ ELMAS yeni transferimiz hayırlı olsun
inş gerçektir güsel futbolcu takıma fayda sağlar.
|
ustalar Ferdi Elmas, bu sezon daha Ankaraspora yeni transfer oldu nasil gelsin hemen Fanatikin haberleri yalandir inanmayin onlara gazeteye yazacak bisey bulamiyorlar yalanlama yaóiyorlar!!!
|
inşallah doğru haberdir
bence uğur yıldırım biraz daha iyi oyuncu |
ferdı elmas cok super oynuyodu eger doıgruysa super olur
|
[QUOTE=sivaslimemo;295926]ustalar Ferdi Elmas, bu sezon daha Ankaraspora yeni transfer oldu nasil gelsin hemen Fanatikin haberleri yalandir inanmayin onlara gazeteye yazacak bisey bulamiyorlar yalanlama yaóiyorlar!!![/QUOTE]
İNŞ haber doğrudur fanatik diğerlerine göre sivasa daha yakın bi gazete (karim saidi)haberinide ilk o wermişti |
[B][COLOR="Navy"]Hayirli ugurlu olsun.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
-->: --->: FERDİ ELMAS yeni transferimiz hayırlı o
[QUOTE=romeo7;296109]İNŞ haber doğrudur fanatik diğerlerine göre sivasa daha yakın bi gazete (karim saidi)haberinide ilk o wermişti[/QUOTE]
Karim saidi transferini ilk veren LİgTvdir, gece haberlerinde söylemişlerdi ve ben de anında haberi foruma taşımıştım, 1 gün sonra benim açtığım topic haber topic oldu. Akşam lig tv ana haberi izledim bu konuda bir haber verilmedi, olsa mutlaka söylerdi.......... |
-->: FERDİ ELMAS yeni transferimiz hayırlı olsun
Eğer haber doğru ise süper bir tranfer olur yetenekli bir futbolcu sivassporumuza çok yararlı olur şimdiden hayırlı olsun
|
-->: FERDİ ELMAS yeni transferimiz hayırlı olsun
arkadaşlar bu bjk giden adam deil mi?bu çocuk baaşkası gibi...
|
gercekten hayirli olsun cok iyi bir oyuncu benim bildigim gibi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:37. |