SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TRABZON İLE 6. RANDEVU (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15588)

yigidomustafa58 12.01.2008 13:58

--->: TRABZON İLE 6. RANDEVU

[B]istatistliklere yarınki maç eklenmemiş 5 maçın 3 ü diyor yarın ile birlikta 4 ü olacak inşallah...[/B]

adres58 12.01.2008 14:22

[B]Bu son gelişme Trabzonsporu hırslandıracaktır diye bir yorum eklemiş arkadaşımız. Bende tam tersini düşünüyorum. Sebebine gelince: Haftalardır Yattara nın şımarıklığına tahammül eden profosyonelce davranmayan bu yabancı oyuncuya birde Jabinin eklenmesi, Celaleddin ve Ceyhun gibi 2 değerli 11 oyuncusunun kadro dışı kalması ile ters orantılıdır. Onlara tanınan müsamaha Türk oyunculara tanınmamıştır. Sebebi sırf kontenjan ve isim meselesi vede Trabzonun futbolcu seyirci yönetim üçgeninde yaşanan huzursuzlukların son haddine gelmesidir. Adana Demirspor maçında futbolcuların isteksiz görünmeleri 3 gün sonra Yiğidomuzla oynayacak olmalarının sessizliği değil bu üçgenin getirdiği bir hiyerarşik korku silsilesinden başkası olamaz. Bence Yiğidomuz açısından çok olumlu bir gelişmedir. Bizim Trabzonun patlamaya hazır bomba ile 4 Eylüle gelmesi sakın seyircilerimize ters tepki yapmasın. Bu bombayı kucağımıza koyabilirler neme lazım gitsinler kendi sahalarında patlasın bizde değil. Biz Yiğidoya yakışan şekilde oynayıp sonuç ne olursa olsun fair-play çerçevesinde sonuca razı olmamız gerekir. Saygılarımla[/B]

yigido_furkan 12.01.2008 14:52

-->: TRABZON İLE 6. RANDEVU

bu maçta üstünlügümüzü devam ettirecegimize inanıyorum

ibrahimovic7 12.01.2008 16:22

sivasspor 3 trabzonspor 1 maı lider tamamlarız

Abdullah DuMaN 12.01.2008 16:23

-->: TRABZON İLE 6. RANDEVU

İNŞALLAH YİNE BİZ KAZANACAĞIZ................

nL58 12.01.2008 16:23

Super ligin 2. yarisinin ilk macinda evdeki yenilmezligimizi devam ettirecegimize inaniyorum..

Buraq58 12.01.2008 16:27

[B]Hayırlısıysa,Trabzonsporu,Yeni p,Yolumuza,Devam,Etcez...
Hep Destek TaM Destek...[/B]

belalı_yiğido58 12.01.2008 18:48

[COLOR="DarkRed"][B]TRABZONUN HİÇ ŞANSI YOK BİZİ 1 KİLO HAMSİ VERİRLER.BİZ 5 GOL ATIP YOLLARIZ EVLERİNE[/B][/COLOR]

boyutt 12.01.2008 19:21

[QUOTE=belalı_yiğido58;297333][COLOR="DarkRed"][B]TRABZONUN HİÇ ŞANSI YOK BİZİ 1 KİLO HAMSİ VERİRLER.BİZ 5 GOL ATIP YOLLARIZ EVLERİNE[/B][/COLOR][/QUOTE]

Slm yiğidolar...

ben trabzonspor luyum sitenizi ziyaret ettim yorumları okudum bakıyorum uçmuşsunuz :) ama uyarma ihtiyacı hissettim celalettinin 3 yıldır gitmesi için allah'a hergün dua ettik nihayet duamızın kabulü bu güneymiş şükür, ceyhun a gelince; ceyhun ilk geldiği hafta güzel oynadı sonra ise hiç yoktu ama dahada önemlisi bu iki oyuncunun takım içinde huzursuzluk çıkartmaları ve çıban başılık yapmaları idi nihayet ikisindende kurtulduk :))

Güzel olana gelince yiğidolar yarın saat 15 te çok harika bir maç izleyecekler keşke orada olabilseydim :( nedenine gelince bir iki yıldır takıma girmek için bekleyen 4 tane genç oyuncumuz kadir keleş, ergin keleş, yusuf kurtuluş ve barış memiş takımda kendilerini sahada bulacaklar ve gerçekten yarın bir futnol şov izleyeceksiniz kıskandım sizi inanın neyse bizde tv den izlicez artık...

Ha bu arada yukarda alıntı yapmıştım az daha unutuyordum HAMSİ'ye dikkat bu günlerde çok kalın çıkıyo :))

sinan-58 12.01.2008 19:25

-->: --->: TRABZON İLE 6. RANDEVU

[QUOTE=boyutt;297361]Slm yiğidolar...

ben trabzonspor luyum sitenizi ziyaret ettim yorumları okudum bakıyorum uçmuşsunuz :) ama uyarma ihtiyacı hissettim celalettinin 3 yıldır gitmesi için allah'a hergün dua ettik nihayet duamızın kabulü bu güneymiş şükür, ceyhun a gelince; ceyhun ilk geldiği hafta güzel oynadı sonra ise hiç yoktu ama dahada önemlisi bu iki oyuncunun takım içinde huzursuzluk çıkartmaları ve çıban başılık yapmaları idi nihayet ikisindende kurtulduk :))

Güzel olana gelince yiğidolar yarın saat 15 te çok harika bir maç izleyecekler keşke orada olabilseydim :( nedenine gelince bir iki yıldır takıma girmek için bekleyen 4 tane genç oyuncumuz kadir keleş, ergin keleş, yusuf kurtuluş ve barış memiş takımda kendilerini sahada bulacaklar ve gerçekten yarın bir futnol şov izleyeceksiniz kıskandım sizi inanın neyse bizde tv den izlicez artık...

Ha bu arada yukarda alıntı yapmıştım az daha unutuyordum HAMSİ'ye dikkat bu günlerde çok kalın çıkıyo :))[/QUOTE]

siz hangi kadro ile çıkarsanız çıkın farketmez her türlü yeneceğiz sizi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:58.