![]() |
Cevap: Giresunspor Sivasspor'un yanında . . .
Karadenizin FINDIK deposuna yürekten sevgiler.
|
[B]BENDE GİRESUNDA YAŞAYAN BİR SİVASLI OLARAK BU KONU'YU GÖRÜNCE ÇOK SEVİNDİM...GİRESUNSPORUN GEÇEN SENE HİÇ MAÇINI KAÇIRMADIM...BU SENE FAZLA GİDEMİYORUM..AMA ŞU GERÇEK Kİ GİRESUNSPORUN ASIL YERİ SÜPER LİG'DİR....
TEKRAR HOŞ GELDİNİZ[/B] |
saol kardes hos geldın ortama
|
biz bu centilmenliğin altında kalamayız,mutlaka bekliyoruz kardeş başımızın üstünde yeriniz
var |
görüyorumki anadoluda bir kıpırdanma var bu bizi fazlasıyla memnun ediyor.rize olsun giresun olsun tokat ordu hepsi sivası destekliyor.bizde memnun oluyoruz ölümüne sivas ölümüne anadolu.giresun spor a başarılar dilerim.
|
Biz Sivasspor olarak Anadoluyu temsik ediyoruz . Sizlerde bize destek vererek şampiyonluk yolunda daha kolay adım atmamızı sağlıyorsunuz teşekkürler ...
|
anadolunun şampiyon çıkarması tabiki bütün anadolu takımlarının kendine güvenmelerini sağlayacak,eğer şampiyon olursak bu tüm anadolu takımlarının şampiyonluğu olacaktır..
hoşgeldiniz giresunlu kardeşlerimiz.. |
[B][COLOR="Red"]giresunsporlu taraflarlaR aramıza hoş geldiniz.bizlerde sizlere başarılar dileriz.HER ZAMAN BEKLERİZ SİZİ SİVASA[/COLOR][/B]
|
Sivasa çağıran arkadaşlara çok teşekkürler ama Giresundan Sivasa gelmek çok ters tabiki fırsat olursa gelmek isterim
|
SİZİN DESTEĞİNİZİ TÜM ANADOLU ŞEHİRLERİNDEN VE TAKIMLARINDAN GÖRMEK İSTERİZ.GİRESUNSPORDA YAKALADIĞI ÇIKIŞLA ÜST SIRALARA TIRMANMAYA DEVAM EDECEKTİR.ZAMANLA SİVASSPORU MARKA YAPACAĞIZ İNŞAALLAH.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:10. |