![]() |
--->: Trabzonspor'u Sivas'da 'buz' ısırdı
[QUOTE=serseri61;299795]Futbolcuların resimlerini görün kulak arkalarını öle konusun tmm mı ? Bu 1
İlk attıgınız gol ofsayt belkide o gol olmasa bu mac böle bitmicekti...! :@ Bu da 2 ;)[/QUOTE] YENİLEN PEHLİVAN GÜREŞE DOYMAZMIŞ KARDEŞ BUDA SİZİN HESABINIZ HEP AYNI BAHANE HEP AYNI OLAY!!! BUDA 3 UNUTMA;) |
[QUOTE=eyuphan58;299813]YENİLEN PEHLİVAN GÜREŞE DOYMAZMIŞ KARDEŞ BUDA SİZİN HESABINIZ HEP AYNI BAHANE HEP AYNI OLAY!!! BUDA 3 UNUTMA;)[/QUOTE]
Biz yenildigimizi kabul ediyoruz zaten ;) Golün ofsayt oldugunu söylüyorum bu benim şahsi görüsüm eyüphan... Biz baba61 in dedigi gibi denize bakan bir sehirde yasıyoruz bizim burada bu kadar soguk olmaz futbolcuların bundan etkilenmesi gayet normal ama bahane deil evet biraz daha sagduyulu olursanız sevinirim bu konuda ;) |
seneye trabzona gelene bılet bedava helede o sahte cılgınlara
|
[QUOTE=serseri61;299815]Biz yenildigimizi kabul ediyoruz zaten ;)
Golün ofsayt oldugunu söylüyorum bu benim şahsi görüsüm eyüphan... Biz baba61 in dedigi gibi denize bakan bir sehirde yasıyoruz bizim burada bu kadar soguk olmaz futbolcuların bundan etkilenmesi gayet normal ama bahane deil evet biraz daha sagduyulu olursanız sevinirim bu konuda ;)[/QUOTE] Kardeşim Sitemizde Başımızın Üstünde Yerniz Var;)Ama Hakkımızla Aldığımız Maçı Ofsayt Fln Diyince :) Ondan Öyle Dedim Ama Senin Görüşündü Tabi:D |
baba61 lütfen sakin ol tartısma cıkarma salla boswer öyle diyenleri ;)
|
[QUOTE=serseri61;299795]Futbolcuların resimlerini görün kulak arkalarını öle konusun tmm mı ? Bu 1
İlk attıgınız gol ofsayt belkide o gol olmasa bu mac böle bitmicekti...! :@ Bu da 2 ;)[/QUOTE] Ofsayt mi?Hiç gülesim yoktu ya Allah iyiliğini versin.:D:D:D: Biz alıştık yenmeye bakıyorum da sizde bahane bulmaya alışmışsınız. Zaten Mecnun Başkan federasyona dilekçe verdi.Seneye bütün maçlarımız Trabzon ile olsun diye.İnşallah federasyon kabul ederde seneye namağlıup şampiyon oluruz. |
barıslar bozuldu kardesım bundan sonra boyle bız onları dost bıldık ama dost degıl baska bıse cıktılar
|
[QUOTE=baba61;299828]barıslar bozuldu kardesım bundan sonra boyle bız onları dost bıldık ama dost degıl baska bıse cıktılar[/QUOTE]
futbol eğlence...futbol faır play...maksat muhabbet eğlenmemize bakalım...oyle ahkam kesmen kimseye biey getirmez ki...o çılgınlar bence seneye yine gider trabzona. buda çok normal. |
-->: --->: Trabzonspor'u Sivas'da 'buz' ısırdı
[QUOTE=baba61;299828]barıslar bozuldu kardesım bundan sonra boyle bız onları dost bıldık ama dost degıl baska bıse cıktılar[/QUOTE]
herseyin yapan sizsiniz sahaya girin 11 oyuncuyu dovun sonrada barislar bozuldu biz insanlik ettik sizi en iyi sekilde karsiladik karanfil attik ama onu anlayacak adam nerde neden bizi cekemiyosunuz artik sizin buyuklugunuz kalmadi o 30 yil onceydi 15 tane karadeniz takiminin oldugu donemlerdeydi artik sizin sampiyonlugunuz hayal anlayin bunu |
[QUOTE=edebiyatisyen;299826]Ofsayt mi?Hiç gülesim yoktu ya Allah iyiliğini versin.:D:D:D:
Biz alıştık yenmeye bakıyorum da sizde bahane bulmaya alışmışsınız. Zaten Mecnun Başkan federasyona dilekçe verdi.Seneye bütün maçlarımız Trabzon ile olsun diye.İnşallah federasyon kabul ederde seneye namağlıup şampiyon oluruz.[/QUOTE] Şakacı sey benim kendi yorumum bundan sanane yada korktugun bisey mi varda satasıyorsun :confused::rolleyes: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:34. |