![]() |
--->: İşte Pazar günü için olası ihtimaller
inş da tesadüfen şanpiyon olacağız herşeye inat..:D
|
[QUOTE=burakkova;308312]galatasaray bu hafta puan kaybedecek bence.. beraberlik sivasımız için başarıdır. birden kendimizi çok kaptırmayalım.. gerçekçi olalım. allahın izniyle puanla döneceğiz bu maçtan.[/QUOTE]
Hemşerim kusura bakma ama Sivassporlu olarak sana yakıştıramadım. Ne demek beraberlik büyük başarıdır. Sivasın Şampiyon olması için sahasındaki tüm maçları almak zorunda. Ve eğer yıl sonunda Fenerle Sivasın puanı eşit olursa o zaman Şampiyon Fener olur.(İkili avarajdan dolayı) Böyle bir durumu düşünmek bile istemiyorum. Ve son olarak Sivaslı futbolcularda eğer senin gibi düşünüyorsa vay halimize |
[QUOTE=karadoruk_58;308339]hassivaslı dediğin laflara dikkat et ne tesadüfüle kazanması slediğin laflara dikat et yada bu siteden defol git çek çünkü bu site gerçek sivasspora güveenlerin sitesi anladın yiğidoların sitesi kapiş[/QUOTE]
Hemşerim orda ince bir gönderme var :D İkincisi cümleleri iyi seçmek lazım. Bu daha çok senin için geçerli |
İnşallah maçı kazanacağız.Nedendir bilmem yenilmek gibi bir duygu yok içimde...Şunu da söylüyüm asla tesadüfen bu noktada değiliz!!!Öyle düşünenler cahildir.
|
-->: İşte Pazar günü için olası ihtimaller
[COLOR="Black"][B]İNŞALLAH BU HAFTA SONU BU MAÇI ALARAK TESADÜF OLADIĞI BAZI SPOR YAZARLARADA BİLİNÇLİ OLARAK KALMASINI TAVSİYE EDERİM.MUTLAKA BU MAÇI ALMAMIZ LAZIM NASIL TARBZONU DEVİEDİYSEK FENERİDE ÖYLE DEVİRECEĞİZ.BEN İNANIYORUM SİVASLI GARDAŞLARIM YİĞİDOLARI YANLIZ BIRAKMAYACAKTIR.BİRDE İST.B.B. İLE DEPLASMAN MAÇINDA İŞ GÜNÜ OLMASINA RAĞMEN SİVASSPORU DESTEKLEMEYE GELEN TÜM TARAFTARLARIMIZI TEŞEKKÜR EDİYORUM.[/B][/COLOR]
|
Sevgili Sivaslılar ve sevgili Sivas Spor camiasına sevgi ve saygılarımı iletiyorum.Pazar günkü maçı hep beraber büyük bir heyecanla bekliyoruz.Yiğidoların kazanacağına eminim içimden öyle geliyor.Şunuda unutmamak lazım sporda iyi oynayan kazanır.İstemediğimiz bir sonuçalırsak bundanda ders almalıyız,oyuncularımız sorumluluklarını bilmeli ve bu doğrultuda gayretlerıni göstermeliler.Haydi yiğidolar,haydi Sivaslılar.
Hayrettin Yerlikayanın kafasına kale direğinin düşmesine inanamıyorum.Saha görevlilerini ve sorumlularını kınıyorum.Olacak işmi bu.Biz gözümüzden sakınıyoruz yiğidoları böyle bir ihmal beni çok üzdü.Hayrettine geçmiş olsun diyorum acil şifalar.Yöneticiler daha dikkatli olmalı. |
[B]Herşey Tesadüf!!!!
Sivasspor Fenerbahçe Maçinida Alıcak,Tesadüf Alla Alla:)[/B] |
-->: --->: İşte Pazar günü için olası ihtimaller
[QUOTE=HaSiVasLıM58;308311][B][COLOR="DarkRed"]Ben size söyleyimmi Arkadaşlar Sivasspor ''TESADÜFEN''kazanacak..[/COLOR][/B][/QUOTE]
BİZ TESADÜFEN MAÇ KAZANMAYIZ.OYUN FUTBOL OYNAR ÇIKAR ÇAKAR KONUŞURUZ......... |
3 ihtimalli bir maç olur 1-0 , 2-1 , 2-0
|
[B][COLOR="DarkOrange"]Haydi Yiğido Güç Senin Elinde...Lütfen Kazanalım Hadi Herkes 4 Eylüle...[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:31. |