SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   HATAY'DAN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16241)

Buraq58 26.01.2008 10:39

--->: HATAY'DAN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ

[B]Sivassporu Seveni Bizde Severiz Ama Sevmeyenide Döverizz;)[/B]

nL58 26.01.2008 15:37

hatay'i da 1. ligde gormek isteriz bizim yanlarimizda..Anadolu artik gucunu gostermesi lazimdi zaten istanbul takimlarina.. tskler Anadolu dayanismasi budur iste.

hatayboys 26.01.2008 23:38

Arkadaslarr biz geldik,hem de gümbür gümbür!..:) suan Sivas tayız...
Sıcak hava getirmeye calıstık ama en azından -12 ye kadar cıkarabildik havayı, eskisi gibi degil en azından :p
Yarın sizlerin yanında kale arkasında olacaz inşallah.Hatay'a mutlu bir şekilde gitmek istiyoruz,mac Sivas'ın olsun baska birşey istemiyoruz.Yarın görüşmek üzere...

AMCA58 26.01.2008 23:47

HOŞGELDİNİZ..
BUGÜN BURSADAN BANKACI İBRAHİM ABİ VE 4 ARKADAŞINI SAAT 16.00 DA SİVASA ARABALARIYLA YOLCU ETTİK,ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN.İNŞALLAH ORADAN GÜZEL HABERLERLE DÖNERLER VEDE BİZDE HEP BERABER BUNDAN SONRA ZAMANIMIZ ELVERDİĞİ SÜRECE YAKIN DEPLASMAN SAYILABİLECEK ANKARA,MANİSA VE İSTANBULDAKİ MAÇLARA GİTMEYE KARAR VERDİK.HERŞEY SİVASSPOR İÇİN...

kurtun58 27.01.2008 00:03

ne güzel arkadaslar türkiyenin her yerinden insanlar sivasimiza geliyor veya en azindan destekler mesajlar atiyor.insallah maci aliriz türkiyenin yüzde 90 ni sevindiririz.inaniyorum ki bütün ülke bizim basarimizi istiyor allah yardimcimiz olsun

mesut_tncsvs 27.01.2008 00:46

-->: HATAY'DAN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ

sagolun desteğinizi her zaman biliyorduk teşekkürler.

TÜM ANADOLU YANINDA YÜRÜ BE YİĞİDOM EZ ŞU BİZANS HÜKÜMDARLIĞINI

merkez-apo 27.01.2008 01:21

anadolu baştan başa kırmızı beyaz artık tarih değişti şampiyon sivass.haydi sivasım ez şu ezikleri anadolunun gözü üzerinde kanıtla kimliğini

KIZILCAN 27.01.2008 02:19

Sen gerçekten Hataylı mısın dostum?Sen ve arkadaşların beni gerçekten duygulandırdınız.5 kişi olabilirsiniz ama benim gözümde 5000 kişi kadar değerlisiniz.Çünkü Sivaslı olmamanıza rağmen onca sıkıntı ve zahmeti çekerek Sivas'ı destekleyeceksiniz.Gönülden desteğiniz ve yaptığınız masraflar için ne desek azdır.inşallah bu sitede fotoğraflarınızı görürüz.

KIZILCAN 27.01.2008 02:26

[QUOTE=hatayboys;309545]Arkadaslarr biz geldik,hem de gümbür gümbür!..:) suan Sivas tayız...
Sıcak hava getirmeye calıstık ama en azından -12 ye kadar cıkarabildik havayı, eskisi gibi degil en azından :p
Yarın sizlerin yanında kale arkasında olacaz inşallah.Hatay'a mutlu bir şekilde gitmek istiyoruz,mac Sivas'ın olsun baska birşey istemiyoruz.Yarın görüşmek üzere...[/QUOTE]

Yav bu arada siz nerede kalacaksınız?Tanıdık var mıydı Sivas'ta?Orada olsaydım yemin ederim sizleri misafir ederdim.beraberce maça giderdik.Neyse umarım herşeyden hoşnut kalırsınız.Bu arada Sivas köftesi ya da Sivas Kebabı yemeden dönmeyin. :)

Bahattin 27.01.2008 02:58

yaptiginiz bu girisimden dolayi sizi kutluyorum ins feneri de yenerek dahada cok sevinecegiz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:47.