![]() |
--->: KAPILAR ARTIK KAPANACAK
böyle bir karar çıkması için illede sivas'ın puan kaybetmesimi gerekiyordu.medya'nın kolpalıklarını bilmeyen yok bukadar kucak açmaya ne gerek vardı böylesine üst düzey bir maçta... neyse keşkelerle amalarla olmuyor önümüzdeki maçlara bakıcaz lig uzun bir maraton :)
|
zararın neresinden dönülse o kardır,geride 14 hafta daha var,14 haftada 10 galibiyet ve sivasspor şampiyon
|
-->: KAPILAR ARTIK KAPANACAK
önceden bır galıbıyet alınca gazeteler sadece mac skorunu verırlerdı şimdi kamp kurmaya basladılar tesıs onune nıye?tabıkı macın tansıyonunu yukseltmek topcularımızı baskı altına almak v.s
|
Sn Fikret Ünsal bence kapıları geçen hafta çok önemli olan Fb maçında kapatacaktınız,maalesef profesyonelce düşünemediniz
canı sıkılan tesislere geldi. Önümüzdeki haftalarda tesisleri kapatmanız iyi olur. Futbolcularımız o kadar kalabalığı tesislerde görünce baskı altına girdiler.. |
bukadar basın ordusunun takımı olumsuz etkileyeceğini biliyorduk deniliyor.biliniyorsa bazı gazetecilerin kalbi kırılmasın diye takımmı kırıldı acaba??????????
doğru bir karar alındığını düşünüyorum.belli takımların şakşakçılarına kapılar kapatılmalı. |
[B]Sonuna Kadar Haklı Fırsa,bu Fırsat...[/B]
|
basın maçı çok abarttı yha.............
|
--->: Sizce ne kadar hakLı..?
bülent uygun hatalı benim dedi.
iş bitti. basın bize lazım.laf atmayın:D |
evet basın üzerimize çok yüklendi. dikkatimi çeken maçtan birkaç gün sonra nedense sivasspor camiası tüm haberlerden silindi. veya hatırlanmadı.basınla çok aşırı derecede basında kalırsak olur olmaz etkilelenler oluyor. geçmişde de böyle şeyler geldi başımıza. tabiki o gün maçta olan basın ordusu belki futbolcular üzerinde baskın bir hava oluşturdu. o gün maçta sivassporun oyununu izleyen herkes şaşırdı. ben bile şaşırdım. bir daha ki maç'a feneri yenme dileğiyle.
|
BASININ SÜREKLİ SİVASIN ANTRENMAN SAHASINDA BULUNMASI ÇOK ETKİLEDİ SİVASIMIZ SONUCUNDADA YENİLGİ GELDİ. BENCE BASININ GİREBİLECEĞİ VAKİTLER BELİRLENMELİ ONA GÖRE BİR UYGULAMA BAŞLATILMALI
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:49. |