![]() |
--->: SİPARİŞ VERİLDİ
Tamam da bu paraları millet kasaya aktarın diye vermedi ki.
Otobüs alınsın diye verdi. Sivasspor'a çeki düzen vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Şimdi sıra bize haz bir forma design etmekte. Renkler güzel ama forma sıradan birşey malesef. |
Bİ GELEYDİ ...................
|
sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun.
|
Öncelikle otobusumuz sivassporumuza hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...bu otobus sivasspora olan destegin birligin ve de bereaberlegin bir göstergesidir...Bence otobusumuzun Travego olması Temsa dan kat kat iyi olmuş...şu an bile piyasada yolcu otobuslerinin buyuk cogunlugu travego marka otobuslerden olusmaktadır...Demek ki bunun altında yatan sebep otobusun iyi olmasından kaynaklanmaktadır...
|
[B]evet biraz önce 58spor da izledim bende bu haberi[/B]
|
-->: BAĞIŞ DEĞİL SİPARİŞ
[QUOTE=Rallim58;318934][QUOTE=SivasSpor.Com;318892][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/sivassporotobus.jpg[/IMG]
Kulübün istediği ''Mercedes Trevago'' marka otobüsün siparişinin verildiğinin belirtildiği açıklamada, otobüsün nisan ayında [B]Sivasspor'a bağışlanacağı[/B] bildirildi. QUOTE] [B]Ne bağışı arkadaş bir yanlışşık olmuş galiba BENİM SENİN paranla 320 bin euro karşılığı YİĞİDONUN alınteri ile alınan otobüsü Mercedes nerde görülmüş bağış yaptığı....?[/B]Düzeltilebilirse sevinirim..[/QUOTE] bu kampanyayı tso başkanı osman yıldırım başlattı ve tso kulube bağışkıyor görünüyor |
otobüsün sivassporumuza yakışacağına inanıyorum sivasspora canı gönülden başarılar dilerim selamlar SİVASLI İBO :) :rolleyes: ;) :mad:
|
Hayirli Ugurlu Olsun Sivassporumuz icin !
Allah nazardan korusun !:D |
hayirli olsun guzel otobus bunlar :)
|
ben de şu "bağışlama" lafına takıldım...
tamam onlar başlattı ama tüm Sivas halkının, hatta diğer şehirlerin ticaret odalarının,ilköğretim öğrencilerinin(televizyonda izlemişsinizdir)yardımlarıyla alındı... şimdi biz Sivasspor'a otobüs aldık diye hava atacaklar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:11. |