![]() |
--->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..
eksik olmasınlar yaw ankaragüçlüler.......
|
YA WALLA ÇOK SEVİNDİM ÇOK GÜZEL BİR DAVRANIŞ YAPMIŞLAR DEMEKKI HERKESİN İÇİNDE ANADOLU TAKIMI ÇIKSIN YETERDİE BİR HAYKIRIŞ VAR BURDAN ONLARA AYRI AYRI YEŞEKKÜR EDİYORUM....
|
TEŞEKKÜRLER GECEKONDU GRUBU......
|
anadolu sivas bu sene koparamadı şampiyonbluğu seneye ankaragücü şampiyon ama gerıden:D
|
Bu anlattiginiz ne hos bir duygu bizler icin, bu sayede tum dunyadaki sivasspora sevgi duyanlara sivasli olarak tesekkur ediyorum.Sivassporu hergecen gun daha delicesine seviyorum.Tum guzel duygulari bize yasattigi ve devamli yasatacagi icin.
|
destek için teşekkürler ama günlerdir sitede yayınlanacakmı diye merakla takip ettigim bir konu var ankaragücü taraftarları bizim yenişehir duraklarının camlarına ankaragücü v.s gibi yazıları sprey boyayla yazmışlardı belediyemiz silmiş yapanları kınıyorum
|
[B]TEŞEKKÜRLER ANKARAGÜCÜ TARAFTARI.
OFTAŞA NASIL KARŞI OLMUŞLAR ONU ANLAMADIM:D ÖNÜMÜZDEKİ SEZON LİGDE BAŞARILAR.[/B] |
[QUOTE=lise!mustafa;380138][B]TEŞEKKÜRLER ANKARAGÜCÜ TARAFTARI.
OFTAŞA NASIL KARŞI OLMUŞLAR ONU ANLAMADIM:D ÖNÜMÜZDEKİ SEZON LİGDE BAŞARILAR.[/B][/QUOTE] [I][FONT="Comic Sans MS"]Kardeş AnkaraGücü 'nün HerMaçta söylediği Tezaraatlardan biride AnkaraDa En Büyük AnkaraGücü ' Dür.... Ve AnkaraSporu Sevmezler Neden mi? İ. Melih GÖKÇEK Kulüp başkanı olduqu ve tam destek verdiği içindir... Gençlerbirliği Ve Gençlerbirliği Oftaşspor'u sevmezler Neden mi? İlhah CAVCAV'la taa ezelden gelmiş bir gıcıklıkları var... Ve taraftarını ( Gerçi Kayde değer bir Taraftar Kitilesi olmasada Genede Ankaragücü TAraftarı için önemlidir. ) Hiç sevmezler..... SagılaR... SomaliSpor[/FONT][/I] |
ankarada tek kral ankaragüce gecekondu
[COLOR="Red"][B]YİĞİDO GENÇLİK İSTANBUL[/B][/COLOR] |
Bu Gece yola Çıkıyoruz... Yarın En güzel bir sekilde ANkaragücümüzü destekliyeceğiz.....
Tabii Burdan Bazı arkadaslarıma Hediyem olcaktır.... UNUTMADIK-UNUTMAYACAGIZ- HESAP GUNU GELMIŞTIR.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:19. |