![]() |
-->: DESTEK İSTİYORUZ
haklilar. Bence daha cok destek lazim. Sivassporumuz 4. sirada ama yinede o kadar desteki seyirci göremiyorum.
|
--->: DESTEK İSTİYORUZ
taraftarı eleştirmek yerıne bıraz egıtmek lazım arkdaslar sıvas sıvas demekten baska ne bılıyo taraftar hangi tezavrt bılıyor söle bı aska gelcek sıvas sıvas dıyecek 5 10 dakka baska bısey yok.
|
-->: DESTEK İSTİYORUZ
Arkadaşlar bu takım şimdi destek görmeyecekse ne zaman görecek Allah aşkına.Ben Kayseride öğrenciyim ,şu anda da eğitimim dolayısıyla yurt dışındayım ama inanın Türkiyede olsam her maçına gidecektim bu dönem.Bütün Sivaslıları takıma destek olmaya çağırıyorum,LÜTFEN !!!
|
[B]Artık sampıyonluk hayal degılken ytaraftarın uynaması gerekıyorr ...![/B]
|
takımının formasından renginde korkma gururla taşı
SİVASSPOR taraftarları ve Sivasspor'a destek verenler.Neden takımının renginden ürküyorsun. Şampiyonluğa oynayan, başarılı sonuçlar alan takımının formasını şimdi giymeyeceksen-arabanın arkasına flama asmayacaksan-şehri Kırmızı-Beyaz'a hakim kılmayacaksan Stadyum'a SİVASSPOR'u öven pankartlar asmayacaksan ne zaman yapacaksın. Bir Eskişehirspor-Bir Bursaspor-Bir Trabzonspor şu anda bu konumda olsa heryer Kırmızı-Siyah-Yeşil-Beyaz-Bordo-Mavi olmuştu.
Bize gerçekten hiç yakışmıyor. FUTBOL MÜKEMMEL SİVASSPOR'lu sınıfta kalıyor.Futbolcuların bunca emeğine yazık. |
--->: takımının formasından renginde korkma gururl
İnsanlar müsaade ettikleri ölçüde sayılırlar. SİVASSPOR'lu olarak lig TV'ye kızana kadar,Sİvas'ın maçlarına gitsek. Ankara'da bir FB-BJK-GS maçı en az 30 YTL-İstanbul'da kale arkası 38 YTL Bu imkanı bize sağlayan SİVASSPOR'lu futbolculara taraftar olarak destek versek iyi olmazmı.?
|
Futbolcular başarılı destek vermek lazım. Yoksa ne kadar yırtınırsan yırtın ne yaparsan yap futbolcu iyi olmaz,başarılı olmazsa Pendik-FB maçı gibi olur. Bu futbolcular özverili-sağlam karakterli herşeyi hakediyorlar.
|
Bizim milletin diğşası bu konuuy bazmıyor!
[CENTER][IMG]http://img297.imageshack.us/img297/2685/avatar147mb0.gif[/IMG][/CENTER] |
Futbolcularımız gerçekten çok büyük desteği hakediyor... Ama Konya maçında iyi bir amigo olduğunda taraftarımızın neler yapabileceğini gördük.
Yönetimin bu konuda birşeyler yapması lazım artık. Biz taraftar olarak ne kadar hatalıysak yönetim de o kadar hatalı bence. |
İŞTE BU MAÇLARA GERÇEK TARAFTARLIK RUHU İLE ÇIKTIĞIN ZAMAN ZAFER SENİN HAYDİ SİVAS'taki SİVALILAR GERÇEK TARAFTARLIĞINIZI GÖSTERİN HAYDİ. birlesmek sart
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:59. |