![]() |
--->: KOCA BİR YALAN!!!
Sahada futbolun güzelliklerini, eline yüzüne bulaştıran bir futbolcunun,ertesi gün okulda,ögretmenin ögrencisine'' ödevini niye yapmadın evladım'' sorusuna verdiği cevap,''Akşam elektrikler kesikdi hocam cevabı gibi.
|
-->: KOCA BİR YALAN!!!
O İSMİNE LAYIK TIR BEN İNANMAM BÖYLE BİŞEYE GELEN GİDEN BİZİMKİLERLE UĞRAŞIYOR YAW
|
MOHAMED'e yapılan çok büyük saygısızlık var o da ortada
|
Mohammed güya cisse ye kalk yerden pis zenci demiş böyle birşeyin olması imkansız hadi diyelim kı dedi yahu cisse sen türkceyi nerden öğrendınde anladın :) güldürme beni
|
[QUOTE=besyo_cu;346823]Mohammed güya cisse ye kalk yerden pis zenci demiş böyle birşeyin olması imkansız hadi diyelim kı dedi yahu cisse sen türkceyi nerden öğrendınde anladın :) güldürme beni[/QUOTE]
Hakikaten anlamadım gitti;Senelerdir Türkiye'de oynarlar,bir bürokrat gibi kasıla kasıla bir hal olurlar,iki kelime dertlerini anlatmak için kuyruklarında tercümanlarını eksik etmezler,böylesi durumlardada sular seller gibi Türkçeyi bilir ve konuşurlar.Hadi cisse üç-beş ay oldu geleli o kadar ögrenemez ama takdiri ilahi,vahiy geldi,birden söktü Türkçeyi çok zeki biriymiş.:rolleyes: |
O KALK DOSTUM DEMİŞTİR CİSSE ÖYLE ANLAMIŞTIR KALBİ KÖTÜ NE OLACAK
|
[B]Turkiyeye daha kaliteli yabancilarin gelmesini onlemek amaciyla yapilmis bir provakasyondan baska bir sey degildir..
Irkcilikdan muzdarip Samuel Etoo nun Turkiyeye transferinin konusuldugu su gunlerde....[/B] |
[B]Tam bir yalan makinası macta şişince beni değiştirin dedi değiştirilmeyince işi iftira atmaya kadar götürdü[/B]
|
[QUOTE=besyo_cu;346823]Mohammed güya cisse ye kalk yerden pis zenci demiş böyle birşeyin olması imkansız hadi diyelim kı dedi yahu cisse sen türkceyi nerden öğrendınde anladın :) güldürme beni[/QUOTE]
Muhammet bildiğim kadarıyla belçikada oynamış ve fransızca almanca ingilizceden birini bilmesi kuvvetle muhtemel cisse hakem duydu dediğine göre o zaman Türkçe söylediğini iddaa ediyor ben Muhammetin böyle bişey yapacağını zannetmiyorum ama olayda bir suçu varsa cezalandırılmalı |
[B]Gerçekten Ülkemizde Böyle Terbiyesiz,Ahlaksız Futbolcuların OLması
Bizim Ligimizin Kalitesini Düşürüyordur. Şaçmalığa Bakar Mısınız? Koskoca 29. Haftadan Beri O Kadar Takımlarla Oynadık, Sayısız Siyahi Futbolcularla Mücadeleye Girdi,Senin Gibi Kanı Bozuğa Irkçilik Söyleminde Bulundu?? CİSSE Bu Basit Şakana Kundaktaki Bebe Bile Güler, Terbiyesizliğin Lüzümü Yok.... [COLOR="Red"]Birde HERŞEYİ BİLMEN GEREKMEZ..!!! HADDİNİ BİL YETER...[/COLOR] Biz Oyuncumuza Sonuna Kadar İnanıyoruz Güveniyoruz... Bence Arkadaşlarımın Dediği Gibi Yorulmuştur,Birde Bunun Üstüne Kötü Futbol Olunca Böyle Dansöz Gibi Kıvırır...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:30. |