SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KOCA BİR YALAN!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17896)

albina58 09.04.2008 03:08

--->: KOCA BİR YALAN!!!

Sahada futbolun güzelliklerini, eline yüzüne bulaştıran bir futbolcunun,ertesi gün okulda,ögretmenin ögrencisine'' ödevini niye yapmadın evladım'' sorusuna verdiği cevap,''Akşam elektrikler kesikdi hocam cevabı gibi.

Abdullah DuMaN 09.04.2008 07:50

-->: KOCA BİR YALAN!!!

O İSMİNE LAYIK TIR BEN İNANMAM BÖYLE BİŞEYE GELEN GİDEN BİZİMKİLERLE UĞRAŞIYOR YAW

zaralım 58 09.04.2008 08:30

MOHAMED'e yapılan çok büyük saygısızlık var o da ortada

Besyo_cu 09.04.2008 10:05

Mohammed güya cisse ye kalk yerden pis zenci demiş böyle birşeyin olması imkansız hadi diyelim kı dedi yahu cisse sen türkceyi nerden öğrendınde anladın :) güldürme beni

albina58 09.04.2008 10:24

[QUOTE=besyo_cu;346823]Mohammed güya cisse ye kalk yerden pis zenci demiş böyle birşeyin olması imkansız hadi diyelim kı dedi yahu cisse sen türkceyi nerden öğrendınde anladın :) güldürme beni[/QUOTE]

Hakikaten anlamadım gitti;Senelerdir Türkiye'de oynarlar,bir bürokrat gibi kasıla kasıla bir hal olurlar,iki kelime dertlerini anlatmak için kuyruklarında tercümanlarını eksik etmezler,böylesi durumlardada sular seller gibi Türkçeyi bilir ve konuşurlar.Hadi cisse üç-beş ay oldu geleli o kadar ögrenemez ama takdiri ilahi,vahiy geldi,birden söktü Türkçeyi çok zeki biriymiş.:rolleyes:

FALÇATA 58 09.04.2008 10:50

O KALK DOSTUM DEMİŞTİR CİSSE ÖYLE ANLAMIŞTIR KALBİ KÖTÜ NE OLACAK

myway 09.04.2008 10:56

[B]Turkiyeye daha kaliteli yabancilarin gelmesini onlemek amaciyla yapilmis bir provakasyondan baska bir sey degildir..

Irkcilikdan muzdarip Samuel Etoo nun Turkiyeye transferinin konusuldugu su gunlerde....[/B]

altuntas58 09.04.2008 11:20

[B]Tam bir yalan makinası macta şişince beni değiştirin dedi değiştirilmeyince işi iftira atmaya kadar götürdü[/B]

noname87 09.04.2008 11:51

[QUOTE=besyo_cu;346823]Mohammed güya cisse ye kalk yerden pis zenci demiş böyle birşeyin olması imkansız hadi diyelim kı dedi yahu cisse sen türkceyi nerden öğrendınde anladın :) güldürme beni[/QUOTE]

Muhammet bildiğim kadarıyla belçikada oynamış ve fransızca almanca ingilizceden birini bilmesi kuvvetle muhtemel cisse hakem duydu dediğine göre o zaman Türkçe söylediğini iddaa ediyor ben Muhammetin böyle bişey yapacağını zannetmiyorum ama olayda bir suçu varsa cezalandırılmalı

EyüphanAydın 09.04.2008 13:35

[B]Gerçekten Ülkemizde Böyle Terbiyesiz,Ahlaksız Futbolcuların OLması

Bizim Ligimizin Kalitesini Düşürüyordur.

Şaçmalığa Bakar Mısınız?

Koskoca 29. Haftadan Beri O Kadar Takımlarla Oynadık,

Sayısız Siyahi Futbolcularla Mücadeleye Girdi,Senin Gibi

Kanı Bozuğa Irkçilik Söyleminde Bulundu??

CİSSE Bu Basit Şakana Kundaktaki Bebe Bile Güler,

Terbiyesizliğin Lüzümü Yok....

[COLOR="Red"]Birde HERŞEYİ BİLMEN GEREKMEZ..!!! HADDİNİ BİL YETER...[/COLOR]

Biz Oyuncumuza Sonuna Kadar İnanıyoruz Güveniyoruz...

Bence Arkadaşlarımın Dediği Gibi Yorulmuştur,Birde Bunun Üstüne

Kötü Futbol Olunca Böyle Dansöz Gibi Kıvırır...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:30.