![]() |
-->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
maçın yıldızı SİVASSPORUN TÜM KADROSU..
MAÇIN YILDIZI ANADOLUNUN İNANMIŞ TAKIMI SİVASSPOR TA KENDİSİ MAÇIN YILDIZI BÜLEND UYGUN MAÇIN YILDIZI MECNUN ODYAKMAZ MAÇIN SAYIN VALİMİZ VEYSEL BEY STADA GELEN TARFTARLARIMIZ... ONLAR İNANIYOR SAVAŞIYOR ŞAMPİYONLUK İÇİN ŞAMPİYON BİR KENTİN İNSANLARI ÇOÇUKLARI OLMAK İÇİN SAWAŞIYOR.. SIRA BİZDE LÜTFEN 5058 MESAJ ATALIM MADDİ DESTEK LAZIM ARKADAŞLAR.... |
--->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
kim olabilir
''OF COURSE MEHMET'' |
MEHMET YILDIZ tabiki................ AMA TÜM OYUNCULARIMIZ ELLERİNDEN GELENİ YAPTI
|
ya tabikide mehmet yildiz adam kendi asina herseyi yapiyor
|
[QUOTE=yigidomustafa58;348878][B]10 numarasıyla "[COLOR="Red"]Sergio Pacheco de Oliveira[/COLOR]" kesinlikle maçın yıldızı...
9 numarasıyla "[COLOR="Red"]Mehmet Yıldız[/COLOR]" her zamanki gibi süperdi...[/B][/QUOTE] Kesinlikle katılıyorum. Sergio süperdi. Siz onu birde Avrupa'da oynayacağımız maçlarda görün. Bu maçta çok iyi oynadı. Sürekli oynarsa takımın maestrosu olacak.. . |
Bence Hayrettin'di maçın yıldızı. Mehmet Yıldız golü attıktan sonra maça hiç asılmadı. Yanındaki topa dahi koşmadı. Hayrettin defansta hatasız denecek kadar iyi oynadı. Üstelik ileriye bindirmelerinde de geri dönerken ağır kalmadı. Kısacası görevini layıkıyla yerine getirdi.
|
VALLAHİ MÜKEMMEL Bİ ŞEKİLDE TOPU ÖNÜNE ALDI VE HARİKA BİR VURUŞ YAPTI KİM NE DERSE DESİN MEHMET YILDIZIN TEKNİĞİ HARİKA BENCE MİLLİ TAKIMDA BANKO OYNAMALI
|
top tekniği ile sergio oliveria
|
Maçı canlı seyrettim 1. Mehmet Yıldız.. 2. Petkovic.. 3.Abdurahman dereli harikaydı...
|
-->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
maci izliyemedim isdeydim, ama yinede bence galip geldigimiz icin hepsi birer yildizdir. En Iyi oynuyan Topu kayserispor da kim bilmiyorum
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:59. |