![]() |
--->: Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz
guzel olsun ve eger imkan varsa daha genis ve kapasitesi arttirilsin yapanada yaptiranada tesk
|
stada bağırmayan taraftar alın masın ve içerde hersey ucuz olsun bilet fiyatları dusuk olsun ve şehir merkezıne yakın olsun
|
[B]Önce mevcut stadın hakkını verelim,
Gerek takımımıza gerekse mevcut stadımıza bile hemüz layık olduğumuzu sanmıyorum...![/B] |
[QUOTE=SONMEZ;352053][B]Önce mevcut stadın hakkını verelim,
Gerek takımımıza gerekse mevcut stadımıza bile hemüz layık olduğumuzu sanmıyorum...![/B][/QUOTE] kesinlikle katılıyorum... ayrıca yeni statta tribünler hiçbir maçta dolmayacak. Ayrıca uzak olacağı için de şimdiki kadar bile rağbet göremeycek diye düşünüyorum. Şimdi yine biraz çoluk çocuk dolduruyo... |
üstü kapanip acilan olmali ve alttan isitmali kesin olmali ki
avrupa maclari oynanacak kalitede olsun... |
[QUOTE=merkez_emre;350993]her tribun sahaya yakın olsun yeter[/QUOTE]
ewt emre gardaş trübünler sahaya daha yakın olursa rakip taraftarları daha çabuk baskı altına alırızzz sivaslı her şeyin en iyisine layıktır |
arkadaşlar ben yeni stada karşıydım...çünkü devletin para harcıyacak başka alanlarının olduğunu düşünüyorum...
ama biz daha mevcut stadımızı dolduramıyoruz...ki sivasspor şampiyonluğa oynadığı bu zamanlar dolmuyorsa stad istersen 100.000 kişilik stad yap üstünü kapat... |
stadin büyütülmesi ve standdatlari avrupa bir sekilde olsun
|
YA BENIM ISTEGIM OZELLIKLE ÜSTU KAPALI OLSUN MALUM SIVASIN HAVASI SERT OLUYOR KISLARI HIC DEGILSE SICAK OLUR CIMLER DONMAZ BUZ PISTINDE DASN (FUTBOLL) oynamayiz ISALLAH YETKILILER BUNU GOZ ÖNUNDE BULUNDURUR
ICH LIEBE SIVAS ICH LIEBE OZLEM |
bence 4tarafin sutu kapali olsun sahaya yakın olsun toprakaltı ısıtma sistemi olsun :D:D:D KAPASİTESİ YUKSEK OLSUN
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:11. |