![]() |
--->: KANLARI BOZUK
MİLLİ MAÇTA NAH GELİRLER İSTANBULA BU ERMENİLER.AMA BİZİMKİLER BAKIN NASIL GİDECEK İLK MAÇTA.
|
[QUOTE=serkankustarci;354072]Biz ayağına serilen düşman bayrağını kaldırtıp,bir milleti temsil eden bayrağa saygı gösteren Atatürk ünde mensup olduğu şanlı bir milletin evlatlarıyız.Ekmeğini yediği milletlere ihanet edenlerle farkımızda bu zaten.İt ürür kervan yürür...[/QUOTE]
Ağzına sağlık kardeşim.Ne de güzel yazmışsın.İşin daha vahim tarafı devlet büyüklerimizin hiç biri şu saate kadar doğru düzgün açıklama yapmadı.Bu çok acı çok.Adını bile ağzına almak istemediğim E ile başlayan emparyalizmin uşağı bu ülke soykırım yalanıyla bu kadar kendini yırtacağına ülkesindeki açları doyursun. Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal! Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal... Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar, 'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar? Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın. Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı: Düşün altında binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda! Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda. Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli: Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. Bu ezanlar-ki şahadetleri dinin temeli, Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli. O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım, Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır ruh-i mücerred gibi yerden na'şım; O zaman yükselerek arşa değer belki başım. Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal! Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal: Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! |
-->: KANLARI BOZUK
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;353987][B]Erivan'da düzenlenen sözde soykırımı anma törenlerine katılan binlerce Ermeni, yere serilen bir Türk bayrağının üzerinden geçti.
[/B] [IMG]http://img105.imageshack.us/img105/7530/bayrakcigneyp5.jpg[/IMG][/QUOTE] O...... ÇOCUKLARI.............. |
ermeniler kadar ş......... insan yoktur.sözde soykırımı ortaya çıkardılar sonrada türk bayrağımızı çiğniyorlar.kusura bakmayın ama arkadaşalr bunların yaptığına şeref...... denir.biz hiçbir ülkenin bayrağının üstünden geçmeyiz bunu böyle bilsinler yani onlarda yapar demesinler.yunanlılar türk bayrağını ezerek geçerken türklerde yunan bayrağını getirdiler atatürk'e onlar bizim bayrağı çiğnediler bizde onların bayrağını çiğneyelim diye yanlız atatürk biz onlar gibi karaktersiz olamayız dedi ve yunan bayrağını yerden kaldırdılar.yani sanmasınlarki türklerde bizim bayrağımızı çiğner diye biz onlar kadar karaktersiz değiliz.
|
allah belalarini versin ermenileri tüm silmedigimize dua etsinler..
|
******** köpek bunlar. adiler. hepimiz ermeniyiz diyenlşer görsün bu adi köpek soyluları.
|
yaptiklari kalmamis gibi birde güzelim bayragimizi cignediler !
allaha havale ediyom ! |
aynen katılıyorum arkadaşlar bu mahlukatların herşeyi bozuk değil kanı!bunları varya bunları tarihten silmeli ama o günlerde gelecek inşallh zafer hakimiyet ve egemenlik yANLız YaNLız müslüman türk milletinin olacaktır.mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler en güzel günler sizlerin olsun hayırlı günler.herşeY TÜRKİYE için..........
|
-->: KANLARI BOZUK
Yıllardır ermeniler bizleri kışkırtmak yıprakmak için elinden geleni yaptılar birzamanlar asala örgütünü kurup bizim elçilerimi ateşelerimizi kurşuna dizdiler başarılı olamadılar. Asalının hemen ardından PKK destek verip türkiyenin üzerine saldılar gördülerki bu kefeler bundada başarılı olamayacaklar şimdide milleti galyana getirip yanlış bir hareket yapmamız için dua ediyordur bu şe.......sizler. Elimizde dahi tutmaya kıyamadığımız o şanlı türk bayrağımıza yapılan bu çirkin saldırıyı umarım bu devletin başındakiler görüyordur. Çünkü biz halk olarak ayağa kalkarsak ermenilerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz. Ama şuna inanıyorumki bu türk devletiyle uğraşanlar birgün kefen dahi bulamadan bu dünyadan göçüp gidecekler. Bakın pkk yeni yerleşim yeri ermenistan karabağ bölgesi kars ta geçen gün olan olayda bunun bir göstergesi adi şe....siz teröristler doğuda son kozlarını oynuyorlar daha sonra kendilerine sığınmacılık yapacak olan ermenistana yerleşecekler ama ermeniler şunu bilmeleri gerek bu olaylar onların sonunu getirebilir eğer biz israilden ve ABD yakamızı kurtarırsak ne ermenistan ne ırak hepsini dümdüz ederiz. TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BAŞINDAKİLERİNE SESLENİYORUM MİLLETİMİZE YAPILAN BU HAKARETİ BİR AN ÖNCE TEMİZLESİNLER OTURARAK BAŞBAKANLIK YAPILMAZ
|
o kadar sehıt verdık kanına basıyorlar asıcan gardas bu s.lerı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:23. |