![]() |
--->: TEZAHURAT YAZALIM
67 yılında doğduk
türkiyenin kralı olduk gerçekleri tarih yazar tarihide yiğidolarrrrrrrr başın öne eğilmesin aldırma sivas aldırma şampiyon sen değilmisin aldırma sivas aldırma aldırma sivas aldırma aldırma bülent aldırma başkan aldırma dünyada milyon taraftar seninle güler ağlar inanmasın yavsaklar aldırma sivas aldırma aldırma bülent aldırma başkan aldırma benim sevgim sana birtek hayat yalan sensin gerçek şampiyonluklar gelecek aldırma sivas aldırma aldırma bülent aldırma başkan aldırma |
-->: TEZAHURAT YAZALIM
ALLAH ARTIRSIN...................
|
seninle açtım gözlerimi
öğrendim seninle sevmeyi böyle gider aşkımız çinki biz sivassporluyuz laylaylay laylaylaylay... |
sabrettik bekledik,hiç sorun etmedik
başarı gelecek birgün dedik istanbul yıkamaz bizi,biz daha bitmedik laylaylaylay laylaylay... |
şehrinde bayrakları asılı
gururlu olmuş homuzları kasılı bizi gören helal olsun diyo ölürümde ayrılamam sivasım senden biraz kopya oldu ama.:D |
bi anlık ilham geldi inş bişeye benzemiştir arkadaşlar..
|
[QUOTE=FatihCan;354482][B]Seyirciyiz bizzz... !!!!
çekirdek yerizzz... !!! gol olunca oley çekeriiizzz.... !!! canımz sıkılırsa küfür ederizzz ...!!!! Laaayy Laayyy Lay Layy LAaayyy [/B][/QUOTE] süper olmuş eline sağıl inş türübün başkanları görürde stadda bize söylettirirler.. |
BIZIM ADIMIZ SIVAS
GELIYORUZ YAVAS YAVAS AVRUPAYA ADIM ADIM DUY BIZI AVRUPA GELIYOR BIZIM DELI YIGDOLAR SIVAS SIVAS |
ölmeden mezara koymayın bizi ÇARŞININ katili yapmayın bizi korkutmaz bizleri musallat taşı ölümüne seviyoruz biz sivassporu
|
-->: TEZAHURAT YAZALIM
ne beşiktaş ne fener hepside ip..ler sivasın aşkıyla inliyor trübünler sivas oyoyoy dıtar oyoyoy sivas oyoyoy
biraz kfrlü takdir sizin ölüm varmış korku varmış bu dünyanın sonu varmış deplasmanda 4 eylülde çılgınlar hepseninle... çılgınlar bunu söylerse mütiş olurr(birleşin artıkk) hani o hastaneye taşıdıgımız günler hani o ceylan gibi kaçtıgınız seneler sarı-lacivert formalı g.. verenler or... cocugusunuz gençfenerliler kusura bakmayın onlar bunu hak ediyor... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:36. |