![]() |
--->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
evet bana en önden yer ayırın sivas formam yok atkım da yok sorun olucaksa gelmeyebilirim myway arkadaşım ts atkımla ve formamala gelebilirmiyim uygun mu ?
|
[QUOTE=sivsivfatih58;356697]o cortez napıon abim hmn kaynaşmışsın mustafa krdşm cortezi geçen yönlendirmiştim ama dündü galiba yeride tarif ettim ona[/QUOTE]
ooo fatih abi biz mustafa abiyLe manisa deplasmanına gttiik =) |
[QUOTE=yigido_sampiyon;356677]bu arada mustafa kusura bakma...konuyu açmışsın görmedim:D:D:D:D[/QUOTE]
aykutum nbr ya nasılsın görmeyeli |
[QUOTE=CoRTeZ;356701]ooo fatih abi biz mustafa abiyLe manisa deplasmanına gttiik =)[/QUOTE]
bak sen ben geriden geliom desene |
[QUOTE=sivsivfatih58;356702]aykutum nbr ya nasılsın görmeyeli[/QUOTE]
iyilik fatihcim sen nasılsın??? bizde derslerle uğraşıyoz ya:D:D:D büyük bir heyecanla pazar gününü bekliyorum... |
[QUOTE=sivsivfatih58;356703]bak sen ben geriden geliom desene[/QUOTE]
abi senLede tanısmak düne nasib oLDu.artk pazartesi iice tanısırz kaynasırz..sen bnm bi abim oLursun bnde senn bi kardesn oLurum.su koca izmirde koparmayaLım baqLArımızı siwaSLıLAr oLArak..=) |
pazar olcaq pardn :D yanLs gün söLedim :D
|
-->: --->: -->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ
[B][QUOTE=sivsivfatih58;356695]birileri beni unutmuş abi ben unutulurmuyum mustafacığım ben blki kalabalık gelebilirim cuma netleşcek[/QUOTE]
oo hocam unutulur musun sen ayipsin;) Sayiyi da netlestirip buraya yazarsin kardesm:)[/B] |
-->: --->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
[B][QUOTE=dino61;356700]evet bana en önden yer ayırın sivas formam yok atkım da yok sorun olucaksa gelmeyebilirim myway arkadaşım ts atkımla ve formamala gelebilirmiyim uygun mu ?[/QUOTE]
On siralari kapatiyoruz o zaman denizcim sensiz olmaz zaten sen ugur getirecen ki yenelim cinconu :D bekliyorum kesin seni orda goruselim artik;)[/B] |
--->: -->: --->: -->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZL
[QUOTE=myway;356710][B]
oo hocam unutulur musun sen ayipsin;) Sayiyi da netlestirip buraya yazarsin kardesm:)[/B][/QUOTE] tabiki krdşm cuma netleşcek cortez krdşm biz sivaslıyız inşallah biz bu olayı dernekleşmeye kadar götürebiliriz kitlemiz genişlemeye başladı durum tehlike arz edio burdan isimleri aklıma gelen mustafa mywAY ,aykut,osman ,anıl diğerleri ne olur alınmasın isim aklımda pek kalıcı olamıo buda bnm zafım hepsine yürek dolu selamlar bu arada izmirli tayfa denizli grubu msneleride bırakalım ben başlatayım |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:26. |