![]() |
--->: TSL: YILIN EN İYİLERİ
[QUOTE=5858ismail3535;363081]en basta sivassporlara sonra bütün takımlara helal[/QUOTE]
senın bu bolume yazma hakın yok pis fb li ne olacak gardas vıdyoyu çok beğendım |
[B]Kategorilerde olanlar bu senenin hakedenleridir bence....[/B]
|
evet buu senennin hakedenleri hepside hepsinide tebrik ederiz.
|
[IMG]http://img.sabah.com.tr/im/2008/05/08/5E2A9608F85C964A94381CDCr.jpg[/IMG]
|
hepsi çok güzel çok şükür her şeyde bi futbolcumuz var ama bn petkoviçin yerinde akını görmek istedim....
|
galatasaraylı ve sivasporlularıncok plması beni sevindirdi
|
[QUOTE=siv58lim;362931]yilin en iyi kalecilerinin arasinda akin neden yok acaba???Hakkini yemesinler akinin....petkovic kadar belkide daha fazla hak etmisdir....[/QUOTE]
Bencede yılın en iyi kalecisi Akındı ve keşke Cincon maçında kalede Akın olsaydı sonuç bence daha farklı olurdu. |
[QUOTE=yigidomustafa58;362963][B]Yılın Takımı :[COLOR="Red"] Sivasspor[/COLOR]
Yılın Yöneticisi :[COLOR="Red"] Mecnun Otyakmaz[/COLOR] Yılın Teknik Direktörü :[COLOR="Red"] Bülent Uygun[/COLOR] Yılın Forveti : [COLOR="Red"]Mehmet Yıldız[/COLOR] Yılın Savunması : [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR] Yılın Kalecileri : [COLOR="Red"]Michael Petkoviç (Akın Vardar)[/COLOR] Yılın Hakemi : [COLOR="Red"]Fırat Aydınus[/COLOR][/B] [B][U]tebrik ederim tüm Sivasspor camiasını...[/U][/B][/QUOTE] Sana tek bir konuda katılmıyorum hemşerim Cincon maçına bakarak yılın defansı Sivasspor defansı diyemem. Arda denen cincon beleşten iki tane gol attı belkide hayatının en kolay golleri idi. |
Yılın başkanı Mecnun Otyakmaz başkan..
|
Yılın out taraftarı Sivasspor taraftarı.
Şampiyonluğa giden bir takım 15.000 civarında olan stadının ful çekmesi gerekirken bazı maçlarda boşluklar vardı. Ha çekirdekçileri de daha hesaba katmadım :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:53. |