![]() |
--->: ÖDÜL KAZANAN YARIŞMACILAR
EMEGİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
|
-->: ÖDÜL KAZANAN YARIŞMACILAR
[QUOTE=Güner;364186]34 hafta süresince devam eden yarışmamız sona erdi. Yarışma sonunda ilk 3 sırada yer alan ve 58. olan yarışmacımız daha önceden açıklamış olduğumuz ödülleri almaya hak kazanmışlardır.
[B]ÖDÜL ALMAYA HAK KAZANAN YARIŞMACILAR[/B] [B]1.)[/B] Dark Force [B]2.)[/B] tykinik58 [B]3.)[/B] UTKUM_58 [B]58.)[/B] stsy21 [B]KAZANDIKLARI ÖDÜLLER[/B] [B][COLOR="Red"]1.'ye[/COLOR][/B] 2008-2009 Sezonu için 1 kişilik Sivasspor Kombine Bileti [B][COLOR="red"]2.'ye[/COLOR][/B] 1'er adet Orijinal Sivasspor Forması, Beresi ve Kaşkolu. [B][COLOR="red"]3.'ye[/COLOR][/B] 1 adet Orijinal Sivasspor Forması [B][COLOR="red"]58.'ye[/COLOR][/B] 1 adet Orijinal Sivasspor Forması [B]Verilecek olan ödüller için Site Kurucumuz Sayın RÜŞTÜ ELMAS sponsor olmuştur.[/B][/QUOTE] gecen sene ben 58. olmustum bende isterem;-) |
çok güzel bir organizasyondu ancak ben cok gec katıldım yinede sağlık olsun
ödül alan arkadasları tebrik ederim emeği geçen herkese de tsk ederim... |
BU GÜZEL VE HEYACA DOLU YARIŞMAYI DÜZENLEYERNLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYOR VE BENİMLE BİRLİKTE DERECEYE GİRİP SİVASSPOR'UMUZUN ANISINI DEVAMLI YAŞATACAK OLAN HEDİYELERİ KAZANAN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYOR HERKESİN BU GÜZEL YARIŞMADA NEŞELİ HAFTALAR GEÇİRDİĞİNİ DÜŞENEREK BU SİTEYİ HAZIRLAYAN EMEK VEREN HERKESE AMA HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.BU ARADA 2.LİK BAŞARIM I KUTLAYAN CANIM KARDEŞİM İZMİRLİYİGİDO'YU DA AYRICA ÖPÜYOR TEŞEKKÜRLERİMİ VE SELAMLARIMI SUNUYORUM.
|
[B]Ödül kazanan tüm yarışmacılara tebrikler... Bu yarışmada emeği geçen yönetimimizede teşekkürler...[/B]
|
Bu sene olmadı, artık önümüzde ki maçlara bakacağız ! :D ............
. |
en çok ben haketmiştim ben niye yokum:):):):):)
---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
olmadı bu sene kötüydüm bu yarımada emegi geçen herkeze teşekürler
|
[B]Hak eden arkadaşları kutlarım...
ayrıca 1. olanın sivaslı olmaması ve kombine bilet kazanması dahada güzel bence. yakışır...[/B] |
bir hafta 3. olmuştum o bana yetti
sivasspor a başarılar dilerim |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:54. |