![]() |
--->: RECEP YÜKSEL
idolümüzsün sen recep çok yaşa sen emi
|
Takımımıza verdiği emek için Allah razı olsun.Tanışmayı çok isterim.
|
recep yüksel gardaş sen ne diyorsun benim şu yürüyüş fikrime. Yiğidolukta susmak ezilmek varmı. haykırmayacakmıyız.
|
[QUOTE=murteza;367867]recep yüksel gardaş sen ne diyorsun benim şu yürüyüş fikrime. Yiğidolukta susmak ezilmek varmı. haykırmayacakmıyız.[/QUOTE]
Kardeş öncelikle benimiçin burda yazanlara çok teşekür ederim senin dediğin konuya gelince biz onu iki kere denedik ve rezil olduk 20 kişi geldi her ik toplantıyada yani hep söylerim birlik olsak hükümet değiştiriz ama bir türlü olamıyoruz bunu anlamış değilim ve 3 - 4 üncülük 2005 senesinde çıkarılan bir düzen biz intertotuyu geçer UEFA ya gideriz inanın Bayrakları camlara asın [COLOR="Red"][B]BİZLER GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ UNUTMAYIN[/B][/COLOR] |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;367885]Kardeş öncelikle benimiçin burda yazanlara çok teşekür ederim
senin dediğin konuya gelince biz onu iki kere denedik ve rezil olduk 20 kişi geldi her ik toplantıyada yani hep söylerim birlik olsak hükümet değiştiriz ama bir türlü olamıyoruz bunu anlamış değilim ve 3 - 4 üncülük 2005 senesinde çıkarılan bir düzen biz intertotuyu geçer UEFA ya gideriz inanın Bayrakları camlara asın [COLOR="Red"][B]BİZLER GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ UNUTMAYIN[/B][/COLOR][/QUOTE] Bu kötü günlerimizde birlik olamazsak bizi daha kötü günler bekleyecek. seneye bizi durdurmak için hakem hataları yapacaklar o zaman sesimizi çıkaramayız bu durumda. |
-->: --->: RECEP YÜKSEL
[QUOTE=merkez_emre;367659]valla hiç karsılasmadık ama sıteden gordugum kadarıyla cok calısan bi abimiz Sivasspora karsılıksız destek veren herkese saygımız sonsuz...[/QUOTE]
[B]Yanılıyorsun Emrecim ßi Kaç KEz Siwasa qElmişti qEcen Sene Meydan we Heykelde Konuşmuştuk Hatırla :) Fazla Tanımıyoruz Ama Siwasspor İçin qÖnlünü Ortaya Koymuş İnsanların Her Zaman İçin qÖnlümüzde Yeri Wardır [/B] |
RECEP YÜKSEL GERÇEKTEN TAM BİR YİĞİDO SEVDALISI CEFAKAR BİR TARAFTARDIR.DAHA GEÇEN HAFTA İÇİMDEN ÇEŞKE DİYORUM RECEP ABİ GİBİ SİVASSPOR SEVDALISI BİR ABİMİZİ KENDİ İMKANLARIMIZLA ÖDÜLLENDİRSEK DİYORDUM.KONUYU AÇAN ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDERİM.BİR NEBZE OLSUN RECEP ABİYE VERMİŞ OLDUGU EMEGİNİN KARŞILIGI BURALARDAN YAZACAGIMIZ BİR İKİ CÜMLE İLE ÖDÜLLENDİRMİŞ OLURUZ.
SİVAS AŞKI İLE YANIP TUTUŞAN BU ABİMİZ İLE İLK OLARAK İST.İNÖNÜ STADINDA CUMHURİYET KUPASINDA TANIŞMIŞTIK.NE ZAMANKİ İSTANBULDA SİVASSPOR İÇİN BİR ORGANİZASYON YAPILSA HEP ONUN EMEGİ VARDIR.BİZLER İNANIN RECEP ABİNİN YAPTIKLARININ YARISINI YAPSAK TRİBÜNDE DESTEK OLARAK BAZI ŞEYLERİ OTUTTURMUŞ OLURUZ. |
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL MEMLEKET SEVDALISI GENÇLERİZ..
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS!! HELAL OLSUN SANA KEŞKE HERKES SENİN GİBİ OLSA.. |
Geçlerbirliği deplasmanınıda tanışmasakta Recep abiyi gördüm. Gerçek bir yiğido! Helal olsun ne diyeyim.
Bu arada seneye maratonun göbeğini çatlatacağız inşallah. Kombine satışlarının takip edelim, maratona torpilli çekidekçi istemiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. [B]Büyük başkan duy sesimizi. [/B] |
R-recep diye yiğido varmış Sivas'lı
E-emsalsiz bir Sivasspor aşığı C-canı gibi sevmiş takımını E-emindir kazanacaktır maçını P-paylamaz insanı herkes ahbabı Y-yükseklerde ister Sivasını Ü-ülkelerde duyulsun ister namı,şanı K-küçümsemez kimseyi verir selamı S-sevgisiyle toplar taraftarı E-el alem dinlemez basar fırçayı L-lakin sonradan bulur rotayı Recep'ciğim bende böyle birşey yazdım senin için,beğeneceğini umarım, Saygı ve sevgiler. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:23. |