![]() |
--->: SAKARYASPOR-BOLUSPOR MAÇ GÖRÜNTÜLERİ(TATANGA
[B][COLOR="Green"]resimler için saolun kardeşim...bize bu günleri yaşatanları tarih elbet brgün yargılayacak!!![/COLOR][/B]
|
sakarya çıksaydı ne olcaktı bank asyadaki durumları belli adamların güldürmeyin beni
|
[QUOTE=amcaa;422260]sakarya çıksaydı ne olcaktı bank asyadaki durumları belli adamların güldürmeyin beni[/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B]Körfezin yeri çok mu güzel ligin dibine demir attılar sakaryayla ugraşmayı bırakta kendi takımına sahip çık[/B][/COLOR] |
[QUOTE=ready;422315][COLOR="DarkRed"][B]Körfezin yeri çok mu güzel ligin dibine demir attılar sakaryayla ugraşmayı bırakta kendi takımına sahip çık[/B][/COLOR][/QUOTE]
ben zaten kendi takımıma sahip çıkıyorum rahat ol şuan ligte ne içerde nede deplasmanda kaçırdığım maç yok |
[QUOTE=amcaa;422260]sakarya çıksaydı ne olcaktı bank asyadaki durumları belli adamların güldürmeyin beni[/QUOTE]
[B]kardeşim bunun yeri burası değil.lütfen [/B] |
[B]yarın inşallah ordu sakarya maçındayız sakaryaya her zaman destekdeyiz
forza anadolu forza SivaSakarya[/B] |
[QUOTE=velibircan;432310][B]yarın inşallah ordu sakarya maçındayız sakaryaya her zaman destekdeyiz
forza anadolu forza SivaSakarya[/B][/QUOTE] [B] Abi hadi Maça Hesabı gidin Yenin Şunları..! Alayına İsyan İnadına SivaSakarya...! Sakaryama Ordu Karşılaşmasında Başarılar bu Maç bizim...! SİVASAKARYA[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:26. |