SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GS: MEHMET`E KARŞI NECATİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18915)

yigido Atilla 23.05.2008 11:49

--->: GS: MEHMET`E KARŞI NECATİ

[B][I]Futbolcu takasi arti biraz para Sivasspor icin Hic bir cikar saglama.z Bu verilen futbolcularda para isteyecegine göre zararli sivasspor cikacaktir.Bunun tek yolu "" 5 MILYON EURO " Baska Alternativ yok.. 3 Istanbul Takimlarinda zamaninda Banko oynamis bir Futbolcu Anadoluda kolaya kolay basarili olamaz, Servet haric Servet daha kendini FB ye kabul ettiremedigi icin tek cikis yolu olan Sivassporu cok iyi kullandi... Necatinin bu yolu deneyecegini hic zannetmeiyorum ..Bize yararindan cok zarari olacaktir....

Belesci Adnana bu sefer mama yok. 5 Milyonu verir, yoksa avcunu yalar....[/I][/B]

yusuf_yusuf 23.05.2008 12:16

necati+2 miyon dolar+ bir defans oyuncusu hahahaa bole yapsınlar bakam ne oluyor yapamazlar hahahaaa

XXCakir58 23.05.2008 12:17

-->: GS: MEHMET`E KARŞI NECATİ

bence mehmet yildizi vermiyelim. Orda oynayamaz, ezerler.
Futbol Hayatini burda bitirsin. Hem büyük takimlar bedavaya, yada karsiliginda bir oyuncu vererek bir takimdan aliyorlar. Hic oynatmiyorlar. Böylece para vermeden yedek külübesinde otutturuyor.

Mehmet Yildiz, eminim sen burda cok mutlusun ve mutlu olursun. Burda herzaman ilk 11e girersin, girmessende yine de oynatir Bülent Hocamiz, ama sen kal

badboysefaa 23.05.2008 12:50

necati ateş kim ya allah aşkına paramızda var yok demesin yönetim transfer yapmayın razıyım ama mevcut kadromuzu bozmayın ya mehmet yıldız nereee necati ateş nere yazık etmeyin mehmetede sivassporada en fazla 1 sezon sonra geri döner görürsünüz mehmet büyük takımlarda bu kadar verimli oynayamaz

EyüphanAydın 23.05.2008 12:51

[B]Ben İnanmıyorum Böyle Haberlere,

Asparagas Bu Haberlerin Alayı Yalan.

Sivasspor Kulübünden Resmi Bir Açıklama Gelmeden İnanmam.

Ama Gidersede Dur Diyemeyiz,Diyebiliriz Ancak Sivasspor'dan Ayrılır.

Eğer Gidersede Gönlümüzde Gerçekten Çok Büyük Yer Fet Etti.

[/B]

furky.b 23.05.2008 13:04

Dun internetspor da bir haber yayinladiydi
Mehmet yildiz Galatasarayda ! diye..

Ordaki teklifde..1.2 Milyon dolar + Anil + Aydin vereceklerini..

Yani Bencede kesin yalan haberdir..

Ama Mehmet Yildiz Satilacaksa..Rus Kulubune Versinler..

Onlar Iyi Para Verir..Hem Orda Oynar..

Gs ye verirsen..yedekte durma ihtimali var..

altuntas58 23.05.2008 13:11

-->: GS: MEHMET`E KARŞI NECATİ

[B]Adnan polat eğer kancayı taktıysa mehmet yıldızı alır bunların bizans oyunları bitmez 3 şeytanların almak istediği ve alamadığı kac futbolcu var bunlardan her şey beklenir önemli olan burda sivassporumuzun kazanclı cıkması [/B]

altan54&58 23.05.2008 13:24

Ne Necatisi ya Allah korusun.Ne işi var onun burda.dengesiz devamlı sorun çıkaran psikolojik bir vaka Necati.Allah korusun

58svs58 23.05.2008 13:28

aydın+necati+3 milyon dolara ben razıyım. boşta kalan hakan şükürüde alırsak biz yine kafaya oynarız. ama acele edip satmayalım fener roberto carlos ve kazman artı aziz yıldırımı verebilir.

sivaslitaner58 23.05.2008 13:30

ikisi bir takimda olsa ne olur ama necati bizede yarar ama bizim yildizimiz gibi olamaz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:30.