|  | 
| 
 --->: KOMBİNELER 20 HAZİRAN'DA Bir maç 300:17=17,64 YTL ye gelir. Feda olsun! da maraton bileti 20 YTL mi olacak zaten seyirci problemi var. Bilgisi olan var mı? | 
| 
 --->: KOMBİNELER 20 HAZİRAN'DA selamun aleykum arkadaslar kombine bilet icin nereye bas vurmam gerek ben almanyada yasiyorum ama sivasspora destek olsun diye iki tane alip hediye etmek istiyorum | 
| 
 -->: KOMBİNELER 20 HAZİRAN'DA [QUOTE=hasantuan;376151]kardeş trabzon bomba transferler yaptı onlarında maratonu bizim kadar. buaray kadar herşey normal çünkü bizde türkiyenin en büyük 3 kulübünden biriyiz ama ters olan daha doğrusu henüz anlamadığım biletler taksitle olacak mı? çünkü öğrencilerin alması zor trabzonlu arkadaşım aradı 12 taksit yapıyorlarmış. bizde böyle bir çalışmaya gidersek daha fazla kombine satılacağı inancındayım inşallah iii olur[/QUOTE] [B]abi bu sene taksitli olacak.............[/B] | 
| 
 --->: KOMBİNELER 20 HAZİRAN'DA [QUOTE=delisivasli;376478]selamun aleykum arkadaslar kombine bilet icin nereye bas vurmam gerek ben almanyada yasiyorum ama sivasspora destek olsun diye iki tane alip hediye etmek istiyorum[/QUOTE] [B]kombineleri senin yerine sivastan biri alsin hediye etmek icin bir tavsiyede bulunacagim sececegin kisiler tribünde gercek taraftar olsun stadda yerlerini alan taraftar gruplarina bagis yapabilirsin ögrenci arkadaslarimiz icin cok güzel olurdu[/B] | 
| 
 --->: KOMBİNELER 20 HAZİRAN'DA 20 haziranda diye açıklama yapılıyor ama bir bakıyoruz biletler 10.06.2008 de satışa sunulmuş.kendimizi 20 hazirana odakladık diye isteğim yeri malesef kaptırdım.böyle olmuyor sayın yönetim. | 
| 
 --->: KOMBİNELER 20 HAZİRAN'DA arkadaşlar.ben kombinemi az önce aldım almak isteyen acele etsin çoğu satılmış bile ,ayrıca forma falan hepsi hikaye kredi kartına taksit o da hikaye az önce aldım ben | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:00. |