![]() |
--->: 2. Halı Saha Maçı
kırmızı takıma beni de ekleyiverin..
|
-->: 2. Halı Saha Maçı
Bende size katilmak isterdim ki, insallah böyle daha cok organizazyonlar olur.
|
[COLOR="Red"]KIRMIZI[/COLOR]
[COLOR="red"][B]1-ul'ruzales 2-lato[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]3.Ahmetturan90[/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]4.burçak[/COLOR][/B] [COLOR="Red"][B]5.kırmızıbeyazlı[/B][/COLOR] 6. 7. İLK 11 KIM OLUCAK OYNAMAK ISTEDIGINIZ RENGI SECEREK YORUM YAZINIZ KIRMIZI KÖŞE [COLOR="Blue"] MAVI[/COLOR] [COLOR="Blue"][B]1.izmirligardaş58[/B][/COLOR] [B][COLOR="Blue"]2.Alibey58[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]3.savis[/COLOR][/B] 4. 5. 6. 7. Haydı Genclık |
[COLOR="red"][B]1-ul'ruzales 2-lato[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]3.Ahmetturan90[/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]4.burçak[/COLOR][/B](Bellı Degıl) [COLOR="Red"][B]5.kırmızıbeyazlı[/B][/COLOR] 6. 7. İLK 11 KIM OLUCAK OYNAMAK ISTEDIGINIZ RENGI SECEREK YORUM YAZINIZ KIRMIZI KÖŞE [COLOR="Blue"] MAVI[/COLOR] [COLOR="Blue"][B]1.izmirligardaş58[/B][/COLOR] [B][COLOR="Blue"]2.Alibey58[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]3.savis[/COLOR][/B] 4. 5. 6. 7. Haydı Genclık |
[B][I][COLOR="RoyalBlue"]ok hocam ızlemeyede gelebılırler gelebılecek kesın ama kesın gelecekler foruma yazsın ıns sımdıye kadar yazılmıslar ıns gelıcektır sonrakılerde yazdırabılır[/COLOR][/I][/B]
|
keşke sivasta olsaydımda bende oynasaydım:)
|
[QUOTE=davulcu;393865]keşke sivasta olsaydımda bende oynasaydım:)[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]Senin ruhun yetr kardeşim benim [/B][/COLOR] |
[QUOTE=YiğidoGençlik;393867][COLOR="Red"][B]Senin ruhun yetr kardeşim benim [/B][/COLOR][/QUOTE]
eyw kardeşim sağolasın busene şampiyon anadoludan |
[COLOR="red"][B]1-Ahmetturan90 2-lato[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]3.YiğidoGençlik[/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]4.MesutReis[/COLOR][/B] [B][COLOR="black"][COLOR="Red"] 5.Abdullah Duman 6.Falçata_58[/COLOR][/COLOR][/B] 7. İLK 11 KIM OLUCAK OYNAMAK ISTEDIGINIZ RENGI SECEREK YORUM YAZINIZ KIRMIZI KÖŞE [COLOR="Blue"] MAVI[/COLOR] 1.[COLOR="Blue"][B]izmirligardaş58[/B][/COLOR] [B][COLOR="Blue"]2.Alibey58[/COLOR][/B] 3. 4. 5. 6. 7. Haydı Genclık |
[COLOR="red"][B]1-Ahmetturan90 2-lato[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]3.YiğidoGençlik[/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]4.MesutReis[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]5.Abdullah Duman 6.Falçata_58 7.[/COLOR][/B] İLK 11 KIM OLUCAK OYNAMAK ISTEDIGINIZ RENGI SECEREK YORUM YAZINIZ KIRMIZI KÖŞE [COLOR="Blue"] MAVI[/COLOR] 1.[COLOR="Blue"][B]izmirligardaş58[/B][/COLOR] [B][COLOR="Blue"]2.Alibey58[/COLOR][/B] 3. 4. 5. 6. 7. Yenı Lıste SIRALANDI KIRMIZI KÖSEYE BIR KISI LAZIM MAVI KOSEYE 5 KISI KISA SUREDE DOLDURALIM |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:57. |