![]() |
Süper bir mac olacak !!!
Sivasspor`umuz bu gidisle insaallah Galatasaray`ida yenecektir.
Takimimiz her gecen gün dahada iyiye gidiyor, yeni futbolcularimizda takimimiza adapte oluyorlar. Futbolcularimizdaki bu hirs ve azim ile Galatasarayi yenecegimize inaniyorum. |
Cin Carpmisa Donecekler..:p
[QUOTE=gunay]yenek be gardas bizim ne eksigimiz diger takımlardan :D[/QUOTE]
Gardas eksigimiz degil, Fazlaligimiz var hatta:D |
[QUOTE=eren1]Ali Samiyenin Atmosferi Inanin Bana çok Değişik O Küçücük Stad
öyle An Oluyor Ki Hiç Bir Yerde Olmuyan Başka Bir Havaya Giri Yor Sivasim Zorlanirsa Bunun Ilk Nedeni Inanin Bana O Ortam Olur Galatasaray Bence Kolay Gol Pozisyonuna Giren Bir Takim Sivas Ise Zor Gol Yiyor Yani Maç Güzel Olacak Galatasaray Taraftariyim Ama Inşallah Sivasspor Kazanir Alayina Isyan Giciğina Sivasspor[/QUOTE] biliyorum gardaş o tribünün atmosferinin bizde o stadın eski açığında büyüdük stada gözüm kapalı bıraksınlar beni genede yolu bulurum inan bizim evden daha iyi biliyorum stadı lakin artık varsa yoksa sivasspor ben 1 puandan ümitliyim hayırlısı olsun |
[SIZE=2]her ne kadar cim bom favori gözüksede biz sivassporuz ne yapacağımızı kimse bilemez
inşallah maç bizim [/SIZE] |
Cimbom kimmiş, en büyük SİVASSPOR
Yaw Galatasaray da rakip mi? Sivassporumuzun karşısına R.Madrid çıksa yine yeneriz.(Biraz fazla abarttım).Neyse bizden bekleneni yapacaz yani YENECEZ(İnşallah).
|
[b]Bu maçtan puan yada puanlar alacağımıza inannıyorum.Galatasarayın iddalı olması çok normal kendi evlerinde oynuyorlar...İnşallah kazanan Sivasım olur...[/b]
|
[QUOTE=ReDYiGiDo][B]WeRNeR LoRaNT ve 6-0 hatırlatayım Dedim Neden olmasın[/B]
[SIZE=0][COLOR=Red]ÖLÜMÜNE SİVASSPOR[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Hoca bu kadar sallanmaz yani :k14: biraz daha aşagıdan gelde rüzgar carpmasın seni , tamam sivaslıyız ..sivasın kazanmasını istiyoruz ama bu şekilde tavrında ne kadar acemi oldugunu belli ediyor. Ben Galatasaraylıyım ama sivasın kazanması ile taraftarım yuresim sivastan yane cünkü sivaslıyım |
sivasspor öyle kolay yenilecek bir takım değil özellikle canlı canlı izleyenler bilirler izlediğim maclarda sivas hep üstün oynadı galatasaray macınında zor olacagını ve puanla dönecegımıze inanıyorum inşallah galatasaray sivassporu küçümser ve bizde sivassporun ne oldugunu gösterırız...
|
[QUOTE=UltraAsLan]Hoca bu kadar sallanmaz yani :k14:
biraz daha aşagıdan gelde rüzgar carpmasın seni , tamam sivaslıyız ..sivasın kazanmasını istiyoruz ama bu şekilde tavrında ne kadar acemi oldugunu belli ediyor. Ben Galatasaraylıyım ama sivasın kazanması ile taraftarım yuresim sivastan yane cünkü sivaslıyım[/QUOTE] [b]Gardaş senin gibi Sivaslılara ihtiyacımız var...İnsanların ağzı torba değilki büzesin...İnşallah maçtan en az puan yada puanalar alırız...[/b] |
muhakkak puan almamız lazım
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:14. |