![]() |
--->: Revizyon Sinyalleri!
Bence revizyonu futbolcular üzerinde değil de mantalite üzerinde yapmalı bakıyorum içim acıyor hepsinin "burnu" kalkmış, Mehmet Yıldız sağa sola bağırıyor,defansta koşan bir Allah'ın adamı yok, Bülent Hoca da dahil herkes kendisini Yunan Mitoloji Tanrısı gibi görmeye başlamış. Braga maçına sözüm yok sonuçta bizden üç gömlek üstün bir takımdı ama Grbalj maçında saçımı başımı yoldum ama galip geldik ya her şey süt liman. Olmaz bu mantaliteyle olmaz. Herkes haddini bilecek Ha bu sene de yaşayın ve yaşatın bize aynı başarıyı ondan sonra deyin ki bakın işte biz buyuz. Transferleri övüyor herkes ben tanımıyorum hiç birini İbrahim hariç ama bana şu transferlerden harika demiyorum iyi bir tane söyler misiniz? Bülent Hoca ve taifesi derse ki "Biz en büyüğüz, biz her şeyi yaparız.Ve biz de dersek ki "Bülent Hoca yaptıysa doğrudur." Vay hailmize Vaaaaaaaaaaay
|
[QUOTE=Divriği58-;394004]*****************PETKOVIC************************
**ABDURRAHMAN****BILICA********DIALLO*******HAYRETTIN*** **MUSA AYDIN*****DEVRAN******SEZER*******BALİLİ *********************MOHAMMED ALİ**************** *********************MEHMET YILDIZ************** ŞU TAKTIK ADAM GIBI OYNASIN ILK 8 E GIRMESSE BIRAKIRIM BU İŞİ ORTA SAHANIN SOLUNA KALITELI BIR ADAM LAZIM ILHAN UMMAKLA YADA MUSAYI ORAYA CEKMEKLE OLACAK IS DEGIL BUU ADAM ALAMIYOSAKDA GOL ATAMAYANA TOPA VURMA OZURLU OYUMCUMUZ BALILIYI KOYALIM HIZLI VE BIREBIRDE ETKILI[/QUOTE] [B]Gardaş çok iyi bir kadro sana hak veriyorum. Yalnız bir arkadaş Bilica hakkında Murat Sözgelmez daha iyi oyuncu demiş. Fakat Bilica daha alışamadı çok kalite bir oyuncu zamanla öğreneceğiz.[/B] |
[QUOTE=yigidoss;394232]Bence revizyonu futbolcular üzerinde değil de mantalite üzerinde yapmalı bakıyorum içim acıyor hepsinin "burnu" kalkmış, Mehmet Yıldız sağa sola bağırıyor,defansta koşan bir Allah'ın adamı yok, Bülent Hoca da dahil herkes kendisini Yunan Mitoloji Tanrısı gibi görmeye başlamış. Braga maçına sözüm yok sonuçta bizden üç gömlek üstün bir takımdı ama Grbalj maçında saçımı başımı yoldum ama galip geldik ya her şey süt liman. Olmaz bu mantaliteyle olmaz. Herkes haddini bilecek Ha bu sene de yaşayın ve yaşatın bize aynı başarıyı ondan sonra deyin ki bakın işte biz buyuz. Transferleri övüyor herkes ben tanımıyorum hiç birini İbrahim hariç ama bana şu transferlerden harika demiyorum iyi bir tane söyler misiniz? Bülent Hoca ve taifesi derse ki "Biz en büyüğüz, biz her şeyi yaparız.Ve biz de dersek ki "Bülent Hoca yaptıysa doğrudur." Vay hailmize Vaaaaaaaaaaay[/QUOTE]
[B]Gardaş bu burnu kalkmış tabiri biraz hafif kalmış. Özellikle takımda gecen seneden kalma accaip bir hava var. Bu sene çok zor geçecek bu şimdiden belli. Kayseri -Bursa- Trabzon- Kocaeli- Eskişehir - Antep ve 3 büyütülmüşler. Mazallah bu kafa ile gidersek sonumuz kötü olur. Allah esirgesin özellikle Trabzon ağzını geregere bizim kötü sonuçlarımızı bekliyor. İlhan, Hayrettin, Balili, Diallo, Petkoviçin biraz kulaklarının çekilmesi gerekiyor. Orta sahamızda bir Allahın kulu pres yapmıyor. Thum gereksiz transfer gibi duruyor. Bal yapmayan arı gibi. Bilica kaliteli bir isim ama şu ana kadar yok. Syllada müthiş düşüş var. Mehmet Yıldız isteksiz. Balili tam düzelmedi. Sedat dan ses yok. Petkoviç bir alem. Hocamız Fener ağzı ile demeçler veriyor. Sıkıntılarımız çok. Başkanımızın bu tedirginliklere taraftarın bu sıkıntılarını görmemezlikden gelmemesi lazım ve müdahele etmesi gerekiyor. herkes özellikle Trabzon ve Ankara takımları bizim düşmemizi dört gözle bekliyor. Hadi yiüido silkelen nasıl başlarsan öyle gidersin. İyi başla fikstürümüzü avantaja çevir....[/B] |
[QUOTE=adres58;394288][B]Gardaş bu burnu kalkmış tabiri biraz hafif kalmış. Özellikle takımda gecen seneden kalma accaip bir hava var. Bu sene çok zor geçecek bu şimdiden belli. Kayseri -Bursa- Trabzon- Kocaeli- Eskişehir - Antep ve 3 büyütülmüşler. Mazallah bu kafa ile gidersek sonumuz kötü olur. Allah esirgesin özellikle Trabzon ağzını geregere bizim kötü sonuçlarımızı bekliyor. İlhan, Hayrettin, Balili, Diallo, Petkoviçin biraz kulaklarının çekilmesi gerekiyor. Orta sahamızda bir Allahın kulu pres yapmıyor. Thum gereksiz transfer gibi duruyor. Bal yapmayan arı gibi. Bilica kaliteli bir isim ama şu ana kadar yok. Syllada müthiş düşüş var. Mehmet Yıldız isteksiz. Balili tam düzelmedi. Sedat dan ses yok. Petkoviç bir alem. Hocamız Fener ağzı ile demeçler veriyor. Sıkıntılarımız çok. Başkanımızın bu tedirginliklere taraftarın bu sıkıntılarını görmemezlikden gelmemesi lazım ve müdahele etmesi gerekiyor. herkes özellikle Trabzon ve Ankara takımları bizim düşmemizi dört gözle bekliyor. Hadi yiüido silkelen nasıl başlarsan öyle gidersin. İyi başla fikstürümüzü avantaja çevir....[/B][/QUOTE]
Gardaş dediklerinin biri hariç tümüne katılıyorum.3 Büyüklerin içinde sivasım var benim gözümde. Ankara takımlarının ne alıp veremediği var bizle anlamış değilim,ama yakında onlarda bank asyayı boylar, Bizim takımı arkadan itecek olan ateşli taraftarlarımızdır, Gerisi teknik mevzu. |
[QUOTE=ul'ruzales;394301]Gardaş dediklerinin biri hariç tümüne katılıyorum.3 Büyüklerin içinde sivasım var benim gözümde.
Ankara takımlarının ne alıp veremediği var bizle anlamış değilim,ama yakında onlarda bank asyayı boylar, Bizim takımı arkadan itecek olan ateşli taraftarlarımızdır, Gerisi teknik mevzu.[/QUOTE] [B]Gardaş ben dikkat edersen rakiplerimizi sıraladım. 3 büyük demedim. Tabiiki biz de büyüyüğüz şüphemde yok. Fakat dikkat edersen rakip olarak 3 büyütülmüşler dedim. [/B] |
[QUOTE=adres58;394307][B]Gardaş ben dikkat edersen rakiplerimizi sıraladım. 3 büyük demedim. Tabiiki biz de büyüyüğüz şüphemde yok. Fakat dikkat edersen rakip olarak 3 büyütülmüşler dedim. [/B][/QUOTE]
Kusura bakma gardaşım,bir anda farkedememişim :) Bende bir an üzüldüm,çünkü 3 ncü büyük biziz. |
--->: -->: Revizyon Sinyalleri!
[QUOTE=yigiter187;393991][B]gider şimdi sergioyu revize eder :)[/B][/QUOTE]
inşallah böle bir hata yapmazlar ibrahim dağaşan kanfory sylla onur tuncer |
--------------akin/petkovic------------
abdur-----sedat------biiica------hayro ----------------devran----------------- musa------------muhammet--------faruk ----------balili------mehmet--------- su an elimizdeki kadroyla en iyi 11 bu, sol bek e oyuncu sart, hayrettinden ne köy olur ne kasaba onun yüzünden cok goller yiyorut, tam bizim sivasimizin cocugu ama ya istikrarli oynasin ya da yaedek kalacak bu gidisle |
-->: Revizyon Sinyalleri!
[B]Revizyon yapılacaktır ve bu yeni alınan oyuncularla ilgili bir durum... Transfer komitemiz yine büyük transferlere imza attı 2. ayında gönderiyoruz...[/B]
|
-->: Revizyon Sinyalleri!
[QUOTE=FurkaN;394435][B]Revizyon yapılacaktır ve bu yeni alınan oyuncularla ilgili bir durum... Transfer komitemiz yine büyük transferlere imza attı 2. ayında gönderiyoruz...[/B][/QUOTE]
[B]hocam basiret denen bir şey var,pardon yok!:)[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:25. |