SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Ziraat Türkiye Kupası (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Fortıs Turkıye Kupasın 08-09 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20001)

mehmetcik58 30.07.2008 08:55

--->: Fortıs Turkıye Kupasında Seri Başıyız

Ya abicim uefaya gitmek istiyorsak artık şu türkiye kupası maçlarında bilerek elenmeylim ve bu gücümüzle gidebildiğimiz kadar gidelim.Hatta kayserininde aldığı o kupayı bizde alalımda uefaya gidelim.Artık sivassporumuzu avrupada elenmeden görmek istiyoruz...Vede bu grup maçlarına seri başı olmamıza çok sevindim.Yani her 1 hafta sonra türkiye kupası maçlarını oynayacaz vede seri başı olduğumuz için gs-fb ve bjk ile eşleşmeyecez...Bu açıdan sevindim...Saygılarımla

mysuskunx 30.07.2008 09:22

YA ŞU KUPAYI BİRDE BİZ ALALIM DA GİDELİM UEFAYA YOKSA BU 4 BÜYÜK BİZE SIRA VERMİYOR.....

cügo58 30.07.2008 10:06

Bende anlamadim su kupa olayini.
Her takim can veriyor basarili olalim diye.
Bizimkiler de kendi kalesine Gol atiyor elenelim diye ;).
Artik Kupadada basarili olmamiz gerekiyor.

BOUN 30.07.2008 10:22

Taraftarımız anlasın artık, her alanda büyüklüğümüzü ispatlıyoruz. Bizimkiler anlamasa da elin oğlunun gözünde büyüklüğümüz tescil edilmiş durumda. Yavaş yavaş emin adımlarla her alanda zirveye oynamaya devam edeceğiz. Yiğidolar konumlarının farkında olsun, Sivasspor'a sahip çıksın. Bir kaç yıla şampiyonluk kutlaması yapacağız!

Yiğiter 30.07.2008 10:26

-->: --->: Sivas seri Başı!!

[QUOTE=yerliturkuaz;394484][B]Seribasi olmamiz cok onemli bence dusunsenize Trabzonspor seri basi olmaiyor biz oluyoruz...

Birde sole bir durum var ki bizim icin cok vahim bir durum ne kadar seri basi olsak dahi kuapya fazla onem vermiyoruz. Gecen sene Alanyaspor gibi bir takima elendik artik bu Turkiye Kupasinada gereken onemi vermeliyiz..

Hemde maddi getirisi cok onemli bu kupanin[/B][/QUOTE]

[B]bunu büyütmenin,4.büyük olduk laflarına girmenin gereği yoktur..prosedür böyle ilk 4 e giren takımlar seneye seri başı oluyor işte..bunu abartmanın sevinmenin mantığı yoktur..[/B]

emremoni 30.07.2008 10:52

BUSENEDE İLK 4 E GİRERSEK 4 BUYUKLERDEN BİRİ OLACAGIZ.1NŞALLAH

by_hunter 30.07.2008 12:57

SERİ BAŞI OLDUK

Geçen sezon ligi 4. sırada bitiren Sivasspor, Türkiye Kupası'nda ilk defa 4 büyüklerin dışında seribaşı olmayı başaran ilk kulüp oldu

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu dün İstanbul'da yaptığı toplantıda bazı kararlar aldı. Yönetim kurulu, 54 takımın katılımıyla başlayacak Fortis Türkiye Kupası'nda 1. kademede 36, 2. kademede 32 takımın yer alacağı eleme maçları sonrası, 3. kademede Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor'un seribaşı olacağı 5'er takımlı 4 grup oluşturulmasını karara bağladı. Böylece Sivas, Türkiye Kupası'nda 4 büyüklerin dışında seribaşı

HABER7

titizyiğido 30.07.2008 13:00

--->: SERİ BAŞI OLDUK

bu konu dünde açılmıştı kardeş ............

navruz58 30.07.2008 13:53

-->: Fortıs Turkıye Kupasında Seri Başıyız

insaallah basari oluruz en büyük sivasspor58

fatih_bm 04.08.2008 14:37

Yavaş yavaş inşallah ilerde Şampiyonlar ligindede seri başı oluruz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:03.