![]() |
-->: Beklenen Revizyon Gerçekleşti
Revizyon şarttı Hayırlısı olsun...
|
--->: Beklenen Revizyon Gerçekleşti
Yerinde vede geç kalmış bir revizyon oldu.. Bu revizyon,intertoto maçlarından önce yapılmalı idi .. neyse,zararın neresinden dönülürse kar-kardır...
Birde, hayrettin yerlikaya'yı elden çıkarırlarsa çok guzel olacak..Tam bir bomba oldu.. profesyonel futbolcunun yapmayacağı hataları çok yapmaya başladı.. ilerisi için hiçde güzel ışık vermiyor ... |
o hep sallasın bizde döküleni yiyelim.
güzel bir orta sahamız olsun M. Yıldızın yanında son vuruşları etkili bir golcü gol kralı olmaz ise bende birşey bilmiyom. |
valla hayro ya çok güvenirdim ama eski formunda solda ilhan oynuodu onun gitmesine sevindim ama şimdi solumuz bomboş! transfer elbette olacak inş adam gibi bi sol açık transfer ederiz.. anadolu kulüplerinde gezip dolaşan bi oyuncu diil..
|
ben yokken peşimden sallayıp durmuşsunuz
size isimleri söyleyemem eğer söylersem futbolcuların değerleri yükselir burası herkesçe takip edilen bir forum hemen medyada haber olur dudağınız uçuklayacak bu isimler imza attığı zaman çok küçük pürüzler kalmış sadece |
YA İLHAN İYİ OYNUYODU, NEYSE HAYIRLISI ARTIK...................
|
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;396044]ben yokken peşimden sallayıp durmuşsunuz
size isimleri söyleyemem eğer söylersem futbolcuların değerleri yükselir burası herkesçe takip edilen bir forum hemen medyada haber olur dudağınız uçuklayacak bu isimler imza attığı zaman çok küçük pürüzler kalmış sadece[/QUOTE] Allah Allah, bayaa bişr merak ettim simdi. Bari mevkilerini söylesen kardeş, olmazmı ? |
Bana özel mesajla gönderdiğin isimler şakamıydı yoksa gerçekten onlarmı hacım.
Ben onları forvet biliyorum ya. |
[QUOTE=samedozbek;395932]nerden duydunuz kimmis abi bizede soyleyinde bizde ogrenelim[/QUOTE]
[QUOTE=idhem;396052]Bana özel mesajla gönderdiğin isimler şakamıydı yoksa gerçekten onlarmı hacım. Ben onları forvet biliyorum ya.[/QUOTE] gardaşım onlar doğru değildi valla geçiştirdim hakkını helal et |
[QUOTE=Sivaslibey;396048]Allah Allah, bayaa bişr merak ettim simdi.
Bari mevkilerini söylesen kardeş, olmazmı ?[/QUOTE] Birisi kaleci diğeri on numara |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:00. |