![]() |
--->: Kocaelispor/SİVASSPOR Maçı Tahmın Ve Yorumla
ya gönül ister ki sivasımız üç puanla dönsün ama kocaeli iyi bir ekip oldu.maç sivasta olsaydı şüphesiz sivasspor galip gelir derdim ama maç kocaelide olacağı için kuşkuluyum inşallah ben yanılırım ve sivasspor da galip gelir.
|
bu mac berabere yani 2-2.......
|
s.a öncelikle
Bir arkadaşımız hazırlık maçlarında çok kötü olduğumuzu söylemiş.Yerden göğe kadar haklı.Biz bile takımımıza güvenemez hale geldik.Hatta Bank Asya'da daha yürekli top oynadığımızın muhabbetleri dönmeye başladı. Ama bu maçı gene " 12. ADAM " olarak devreye girerek ite kaka alacağımızı düşünüyorum :) Kıran kırana bir maç olacağı kesin. Ama nedense içimden 2-1 galibiyetimiz geçiyor. Bir golumuzu Jestrovic , diğer golumuzu kornerden Ufuk Çam ile bulacağımız kanısındayım.Mehmet Yıldız'da bir füze cıkartacaktır bizim kaleye :) Öncelikle dostluk kazansın.Gerisi kolay.Lig 34 hafta..Kaybedilecek 3 puanın telafisi var ama , kıralacak kalplerin yok. Saygılar. |
[B]Tüm Anadolu takımları'na (TS ve İstanbulun semt takımları hariç) Bu sene başarılar diliyorum... Kocaeli bu sene iyi kadro kurdu. Bu maçtada favori onlar. Çünkü şu maçtaki hataları hocamız tekrar ederse işimiz zor. Bakınsana ne kadar zengin bir yedek kulübemiz var
Akın Bilica Sergio Sezer Balili Muhammed Ali Hey Allahım hiç gülesim yoktu yaaww... Hala sinirliyim...[/B] |
buyurn beklerız ızmıte
mac bence 1-0 alırız:) |
ıns sıwasspor yener dıorum ama korkularım war,takım olarak superız ama yolunda gıtmeyen bıseyler war sankı takımdakı ark. bozulmus gıbı yoksa bız o kayseriyle ewimizde berabere kalacak bı takımmıydık
|
-->: Kocaelispor/SİVASSPOR Maçı Tahmın Ve Yorumlar
bencede 0-2 alırız gibime geliyo inşallah öyle olur.....................
|
bence kocaelispor u yeneriz
Sivasspor : 2 Kocaelispor:1 |
[B]Kolay mac olmayacak belkide yenilgi ilede tanisabiliriz...
Kocaelispor:2 Sivasspor:0[/B] |
ARKADASLAR MAÇA İSTANBULDANDA DESTEK OLACAK UMARIM GÜCÜMÜZÜ GÖSTERLİM AMA TABİKİ ÖNCE DOSTLUK VKAZANSIN CUMARTESİ GÜNÜ OTOBAN TARAFINA AYRILAN TRİBÜNDE OLCAM GELEN VARMIIIIIIIIIIIIII
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:00. |