![]() |
--->: SS.com 4. İftar Buluşması
Çok güzel bi organizasyon ..........................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
[B]İftar yemeğine katılacaklar...
1-) Recep Yüksel ve Ailesi 2-) Hakan Özpınar ve Ailesi 3-) Ömer Coşkun ve Ailesi 4-) Osman Günay 5-) Recep Oflaş 6-) Eyüphan Aydın 7-) Mustafa Parlak 8-) Murat Sarı ve Ailesi 9-) Mehmet Altuntaş 10-) Tolga Altuntaş 11-) Ali Bey 12-) Bozkurt_1453 13-) Hakan Demirezen ve Ailesi[/B] |
[B]"[COLOR="Red"]yigidomustafa58[/COLOR]" yani" [COLOR="Red"]Mustafa SALTIK[/COLOR] " +1 kişiyle orda olacağız +2 de olabilir benide yazarmısın Osman Abi...[/B]
[U][B]Ramazan-ı Şerif çok güzel geçecek inanıyorum hep birlikte...[/B][/U] |
1-) Recep Yüksel ve Ailesi 2-) Hakan Özpınar ve Ailesi 3-) Ömer Coşkun ve Ailesi 4-) Osman Günay 5-) Recep Oflaş 6-) Eyüphan Aydın 7-) Mustafa Parlak 8-) Murat Sarı ve Ailesi 9-) Mehmet Altuntaş 10-) Tolga Altuntaş 11-) Ali Bey 12-) Bozkurt_1453 13-) Hakan Demirezen ve Ailesi 14-) Yiğidomustafa58 +1[/B] |
1-) Recep Yüksel ve Ailesi 2-) Hakan Özpınar ve Ailesi 3-) Ömer Coşkun ve Ailesi 4-) Osman Günay 5-) Recep Oflaş 6-) Eyüphan Aydın 7-) Mustafa Parlak 8-) Murat Sarı ve Ailesi 9-) Mehmet Altuntaş 10-) Tolga Altuntaş 11-) Ali Bey 12-) Bozkurt_1453 13-) Hakan Demirezen ve Ailesi 14-) Yiğidomustafa58 +1 15-) Furkan[/B] |
sivasta olsam gelirdim bu organizasyonda emeği geçenlere kolay gelsin
|
pssst.. yakışıklı... geçen sene olağanüstü nedenlerden dolayı gelemedim amma bu sefer kaçırmam...
sen oraaya afiillisinden bi şekille çızıktır beni de :) |
butür organizasyonları düzenliyenlerde ve bu organizasyonlara katılan tüm saygıdeğer hemşirilerimizi tebrik ederim hayırlı ramazanlar dilerim
|
[QUOTE=bhdr5858;404375]sivasta olsam gelirdim bu organizasyonda emeği geçenlere kolay gelsin[/QUOTE]
[B]arkadaşım bu iftar yemeği Sivas'ta değil İstanbulda yapılıyor...[/B] |
1-) Recep Yüksel ve Ailesi 2-) Hakan Özpınar ve Ailesi 3-) Ömer Coşkun ve Ailesi 4-) Osman Günay 5-) Recep Oflaş 6-) Eyüphan Aydın 7-) Mustafa Parlak 8-) Murat Sarı ve Ailesi 9-) Mehmet Altuntaş 10-) Tolga Altuntaş 11-) Ali Bey 12-) Bozkurt_1453 13-) Hakan Demirezen ve Ailesi 14-) Yiğidomustafa58 +1 15-) Furkan 16-) Mesocan ( Af afilli :) )[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:34. |