SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20777)

EyüphanAydın 16.09.2008 20:55

--->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA

[B]Arkadaşlar kimse gelmiyor mu ? Bizleri orada yanlızmı bırakıcaksınız.[/B]

ademgoze 16.09.2008 21:05

-->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA

1*MURAT SARI
2*SEBAHATTİN BELKAVLİ
3*ÖMER COŞKUN
4*RECEP YÜKSEL
5*EMRE YÜKSEL
6*EYÜPHAN AYDIN
7*MUSTAFA PARLAK
8*ADEM GÖZE

[COLOR="Red"][B]TİGANA NERDE BEN ORDA[/B][/COLOR]

RECEP_YÜKSEL 16.09.2008 22:08

[COLOR="DarkGreen"][B]1*MURAT SARI
2**SEBAHATTİN BELKAVLİ
3**ÖMER COŞKUN
4**RECEP YÜKSEL
5**EMRE YÜKSEL
6**EYÜPHAN AYDIN
7**MUSTAFA PARLAK
8**ADEM GÖZE
9**MEHMET ALTUNTAŞ
10*ALİ BEYDAĞ[/B][/COLOR]

albina58 16.09.2008 22:27

[QUOTE=albina58;412767]Eskişehir yolculuğumuz öncesinde,İSTDER olarak;
ES-ES taraftar gurubu ile bir ön görüşme gerçekleştirdik.Dosdane söylemlerimiz neticesinde,hafta sonu ortak projeler konusunda fikir alışverişinde bulunduk.Her zaman olduğu gibi bu maçtada,FAİR PLAY ortamında,sporun herşeyden önce,SEVGİ-BARIŞ-DOSTLUK ortamında geçmesi temennisinde bulunduk.
Ayrıca,İSTDER ve ES-ES gurubları arasında daha başka ne yapapbiliriz konusunu bir kaç saat içinde sonuçlandırıp,burda site üyelerimizin bilgisine sunacağız.[/QUOTE]

Saat 21.00 itibariyle toplantımız sonuçlanmış olmakla beraber,yarın detaylar hakkında kesin sonuca varılacaktır.Gerekli bilgi ve proğramı,komite başkanımız Recep YÜKSEL burda açıklayacaktır.

cebrail_58 16.09.2008 22:37

bende gelimiyi istiyom ama inş izinli zamana gelirse inş gelmek istiyomm fatih_5834 giti askere feryatı biziiz ama gelemiyoz maclara falan ya

albina58 16.09.2008 22:38

İSTDER'in eskişehir yolculuğunda yanımızda olup,üç ögrenci kardeşimizin masraflarını üstlenen değerli hemşerimiz,
[COLOR="Red"][B]HASSİVASLIM[/B][/COLOR]'a teşekkür ederiz.Sadece sözde değil,gerçekde bu yürekliliği tüm hemşerilerimizden bekleriz.

omercoskun 16.09.2008 22:41

[QUOTE=albina58;412876]İSTDER'in eskişehir yolculuğunda yanımızda olup,üç ögrenci kardeşimizin masraflarını üstlenen değerli hemşerimiz,
[COLOR="Red"][B]HASSİVASLIM[/B][/COLOR]'a teşekkür ederiz.Sadece sözde değil,gerçekde bu yürekliliği tüm hemşerilerimizden bekleriz.[/QUOTE]

[COLOR="Red"]hassivaslım 58[/COLOR] ' yürekten teşekkürler gençlerimize sivas aşkını aşılamamızda bize destek olduğu için

velibircan 16.09.2008 23:19

[QUOTE=albina58;412876]İSTDER'in eskişehir yolculuğunda yanımızda olup,üç ögrenci kardeşimizin masraflarını üstlenen değerli hemşerimiz,
[COLOR="Red"][B]HASSİVASLIM[/B][/COLOR]'a teşekkür ederiz.Sadece sözde değil,gerçekde bu yürekliliği tüm hemşerilerimizden bekleriz.[/QUOTE]

[B]FURKAN ABİ BÜYÜKSÜN BE ABİ

BU 3 KARDEŞİM ADINA ÇOK SEVİNDİM .[/B]

mgyildiz 16.09.2008 23:32

[B]Recep abi ben Göksenin :D:D:D abi 50 ytl çok biz gelirsek zaten 2 kişi geliriz(casus84 benim kardeşim).Eder 100 ytl biz öğrenci adamız abi bu para bizi aşar.Ama gelmekte istiyoruz para bulabilirsek belki geliriz.Gelemezsek hakkınızı helal edin.Saygılar[/B]

münihliyigido58 16.09.2008 23:33

ben garantiyle varım kardeşler.
bana mecdiyköy otoparkını mesela taksimden yada karaköyden nasıl bulabileceğimi illetebilirmisiniz?
1*MURAT SARI
2**SEBAHATTİN BELKAVLİ
3**ÖMER COŞKUN
4**RECEP YÜKSEL
5**EMRE YÜKSEL
6**EYÜPHAN AYDIN
7**MUSTAFA PARLAK
8**ADEM GÖZE
9**MEHMET ALTUNTAŞ
10*ALİ BEYDAĞ
11*ONUR CERİT

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:39.