![]() |
--->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
[B]Arkadaşlar kimse gelmiyor mu ? Bizleri orada yanlızmı bırakıcaksınız.[/B]
|
-->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
1*MURAT SARI
2*SEBAHATTİN BELKAVLİ 3*ÖMER COŞKUN 4*RECEP YÜKSEL 5*EMRE YÜKSEL 6*EYÜPHAN AYDIN 7*MUSTAFA PARLAK 8*ADEM GÖZE [COLOR="Red"][B]TİGANA NERDE BEN ORDA[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkGreen"][B]1*MURAT SARI
2**SEBAHATTİN BELKAVLİ 3**ÖMER COŞKUN 4**RECEP YÜKSEL 5**EMRE YÜKSEL 6**EYÜPHAN AYDIN 7**MUSTAFA PARLAK 8**ADEM GÖZE 9**MEHMET ALTUNTAŞ 10*ALİ BEYDAĞ[/B][/COLOR] |
[QUOTE=albina58;412767]Eskişehir yolculuğumuz öncesinde,İSTDER olarak;
ES-ES taraftar gurubu ile bir ön görüşme gerçekleştirdik.Dosdane söylemlerimiz neticesinde,hafta sonu ortak projeler konusunda fikir alışverişinde bulunduk.Her zaman olduğu gibi bu maçtada,FAİR PLAY ortamında,sporun herşeyden önce,SEVGİ-BARIŞ-DOSTLUK ortamında geçmesi temennisinde bulunduk. Ayrıca,İSTDER ve ES-ES gurubları arasında daha başka ne yapapbiliriz konusunu bir kaç saat içinde sonuçlandırıp,burda site üyelerimizin bilgisine sunacağız.[/QUOTE] Saat 21.00 itibariyle toplantımız sonuçlanmış olmakla beraber,yarın detaylar hakkında kesin sonuca varılacaktır.Gerekli bilgi ve proğramı,komite başkanımız Recep YÜKSEL burda açıklayacaktır. |
bende gelimiyi istiyom ama inş izinli zamana gelirse inş gelmek istiyomm fatih_5834 giti askere feryatı biziiz ama gelemiyoz maclara falan ya
|
İSTDER'in eskişehir yolculuğunda yanımızda olup,üç ögrenci kardeşimizin masraflarını üstlenen değerli hemşerimiz,
[COLOR="Red"][B]HASSİVASLIM[/B][/COLOR]'a teşekkür ederiz.Sadece sözde değil,gerçekde bu yürekliliği tüm hemşerilerimizden bekleriz. |
[QUOTE=albina58;412876]İSTDER'in eskişehir yolculuğunda yanımızda olup,üç ögrenci kardeşimizin masraflarını üstlenen değerli hemşerimiz,
[COLOR="Red"][B]HASSİVASLIM[/B][/COLOR]'a teşekkür ederiz.Sadece sözde değil,gerçekde bu yürekliliği tüm hemşerilerimizden bekleriz.[/QUOTE] [COLOR="Red"]hassivaslım 58[/COLOR] ' yürekten teşekkürler gençlerimize sivas aşkını aşılamamızda bize destek olduğu için |
[QUOTE=albina58;412876]İSTDER'in eskişehir yolculuğunda yanımızda olup,üç ögrenci kardeşimizin masraflarını üstlenen değerli hemşerimiz,
[COLOR="Red"][B]HASSİVASLIM[/B][/COLOR]'a teşekkür ederiz.Sadece sözde değil,gerçekde bu yürekliliği tüm hemşerilerimizden bekleriz.[/QUOTE] [B]FURKAN ABİ BÜYÜKSÜN BE ABİ BU 3 KARDEŞİM ADINA ÇOK SEVİNDİM .[/B] |
[B]Recep abi ben Göksenin :D:D:D abi 50 ytl çok biz gelirsek zaten 2 kişi geliriz(casus84 benim kardeşim).Eder 100 ytl biz öğrenci adamız abi bu para bizi aşar.Ama gelmekte istiyoruz para bulabilirsek belki geliriz.Gelemezsek hakkınızı helal edin.Saygılar[/B]
|
ben garantiyle varım kardeşler.
bana mecdiyköy otoparkını mesela taksimden yada karaköyden nasıl bulabileceğimi illetebilirmisiniz? 1*MURAT SARI 2**SEBAHATTİN BELKAVLİ 3**ÖMER COŞKUN 4**RECEP YÜKSEL 5**EMRE YÜKSEL 6**EYÜPHAN AYDIN 7**MUSTAFA PARLAK 8**ADEM GÖZE 9**MEHMET ALTUNTAŞ 10*ALİ BEYDAĞ 11*ONUR CERİT |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:39. |