![]() |
-->: Terim'ın Maaşı Akıllara Zarar!
türkiye'nin parasını terim çatur çatur yiyorya :@
|
--->: Terim'ın Maaşı Akıllara Zarar!
[B]bu kara insan asgari maaşa talim ederken insanlar ayın sonunu zor getirirken bu fatih terim denen şahsiyet ne iş yapıyor da ayda 100 milyarın üstünde maaş alıyor bu paralar federasyonun parası degil yetimin fukaranın hakkı var[/B]
|
be devlet neden iilerlemiyor işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee başka bişey demiyecem,
|
lanet olsun millet kıt kanaat geçniyor admın tekine 6 ayda bir maç oynattırdığı için aylık 220 bin ytl para vceriyrlar evinde yatarak para kaznıyo lanet olsun
|
BEN SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM.M.KEMAL ATATÜRK.
|
HER KİM OLURSAN OL,ÖNCE ADAM OL.
|
resmen rezalet
milyonlarca insan aç,yoksul,düşkün,borçluyken bu paraları verirken hiç vicdanınız sızlamıyormu? sadece terim değil, 4 yardımcısı,masörü malzemecisi,futbolcusu dünyanın parasını alıyorlar ülkeyi yönetenlerde seyrediyor |
[QUOTE=cenk5821;426960]BURASİ TURKİYE SASİRMAMAK LAZIM
Bİ YANDA 1 yiyicek ekmek bulanamyan halk diger yanda aladigi 110 bin ytlele gecinemeyen terim ve maasi 220 bin ytl cıkıo varmı bole bisey nasıl bogazindan gecio[/QUOTE] tam ben yazacaktım...zehir zıkkım olsun |
Yazık yaa.. Gerçekten yazık...
|
BBİR DEVRİM BU BİR DİKTATÖRLÜK BU BİR EGOİSLİKTİR BAŞKA İZAHI YOK BU ADAM FTBOLUN ERGONEKONUDUR BİR FTBOLCU LİĞDE 14 GOL 14 ASİSTLE OYNAMIŞ VE LETONYA GİBİ MAHALE TAKINA KARŞI OYNUYORUZ BU FTBOLCU SAHADA YOK AZI SÜT KOKAN KUZULAR OYNUYOR BU ADAM OYANTILMIYOR BU NUN ACIKLAMSINI YAPACAK BABYİĞT VARSA GELSİN DÜŞÜNÜNKİ BU ADAM YÜZÜNDEN ÜLKEMİN İNSANIN %50 Sİ RAKİP TAKIMI TUTUYOR İPARATOR DEGİL ONA ANCAK DONKİŞOT DERİM BEN SAYGILARIMLA BU MANTIGA BAKIN TÜRK FTBOLUNU HAYAL EDİN
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:50. |