![]() |
-->: Bu Ne Hazımsızlık ! KINAMA
[B]Onlara en nazik halimi sergileyeyim dedim,en nazik bu oldu.:)[/B]
|
[B]ALAN MARKANYAN ve senfoni orkestrasını dinlediniz 3500 beleş biletin parasıyla sesleri bayağı gürleşmiş,sesleri gür ama kendileri basit insanlar.Adam bile olamayan geleneksel TÜRK örf ve adetlerinden uzak bir ev sahipliği yapan ALAN MARKANYANdaşlarına o sözleri iade ediyor,içinde bulundukları ahlaksız yaşamın serzenişini ulu orta söylememelerini tavsiye ediyoruz.
Yaşam tarzınızın ahlaksızlık üzerine kurulu olduğu belli bu kapıdan size ekmek çıkmaz bizde delikanlı çoktur ama ....... yoktur.[/B] |
--->: -->: Bu Ne Hazımsızlık ! KINAMA
[QUOTE=holigan yiğido;430556][ATTACH]3150[/ATTACH]
Buna Ne Demeli.................[/QUOTE] şeytan diyorki yani şu fotoğrafı iste foto muhabirinden bastır devasa boyutda.o toroman internet kafenin yüzüne as.bütün sivas görsün.maç esnasında dersdeydim maçı radyodan dinliyordum. spiker bjk li ibrahim toramanın ikinci sarıkart yiyebileceğini defalarca söyledi.bir sivaslıya hele o 58 formasına nasıl layık olduğuna şüphe duydum.yabancılara yapsa hadi neyse diyeceğim ama sen kimsin ki mehmete bunu yapıyorsun.ne yüzle geleceksin sivasa.o fotoğrafı bulursam bastırıp bjk maçında onun gö(z)üne sokarım. |
Bakalim TFF ne yapacak. Bence önce bir mac ceza verirler sonrada para cezasina cevirirler. Attiklari yabanci maddelerle kendi futbolcularida paylarini aldilar. Gercektende hic yakismadi Besiktas taraftarina. Biz bunlara karsilik vermeyiz. Biz cevabini sahada veririz
|
--->: Bu Ne Hazımsızlık ! KINAMA
[B]maalesef istanbul takımları,futbolcuları,yöneticileri,taraftarları hep ayrıcalık istiyorlar sanıyorlarki futbolu sadece onlar oynuyor ve biliyor yanıldıklarını anladıkları zamanda işte böyle manzaralar çıkıyor bükemediğin bileği öpmeyi öğrendiğin zaman mesele kendiliğinden hallolur toramanıda cahilliğinden dolayı affedip yüzünün kızarmasını ve sadece 58 nolu formayla çıkıp oynamanın yetmediğini beşiktaş ve milli takımda kaptanlık yapan bir futbolcunun SİVAS ve SİVASLIYA layık olması gerektiğini öğretmek lazım buda ona karşı agresif olmakla olmaz..[/B]
|
beşiktaş taraftarı tek kelimeyle iğrenç küfürden başka bişi bilmiyolar biz onlar kadar küçülmeyeceğiz
|
mıstava denizli irezil et bizi...
yardımsever beşiktaş taraftarları, arkideşler, kardeşler.. duyduğuma göre ayakkabı yardımı yapıyomuşunuz... yavv ramazan ayı geçti habarınız yok galiba... her neyse illa yardım yapcaz diyorsanız bi daha ki sefere çorap da atın... madem yaptınız bi hayır!!! ahahahahahaaa... mıstava denizli ürüsva et bizi... geçen hafta üç attınız bu hafta üçbuçuk... eeeeheheheheeeee....... |
bu bjk 4 eylüle gelecek.....
DELIKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR.... |
Cevap: Bu Ne Hazımsızlık ! KINAMA
SİVAS bunların hepsini ezer geçer .
BULDOZER MEHMET YILDIZ var. |
beşiktaş bir zamanlar üç büyükler masalı içerisinde yüzer giderdi.en kötüsü üçüncü olurdu.ne zaman ki sivas liğe geldi.en büyük korku beşiktaş ile trabzonu bürüdü.artık en azından üçüncülük ve dördüncülük onlar için artık her an uzaklaşılabilecek bir hedef haline geldi.boyaları döküldü.öyle bir yıllık kısa süreli bir heves değil sivas.o nedenle hazımsızlar.o nedenle panikteler.o nedenle şaşkınlar.o nedenle korkaklar.evet güneş doğunca yıldızı kim görür ki.Sivas anadolumuzun ve Türk futbolunun yükselen değeridir.Onların yıllardır süren uyutulmuşluğundan uyandır dı.Kral çıplakmış görüldü.aynalar kızmasın beşiktaş çirkin gösteriyor diye.aynalar değildir çirkin olan.çirkin olan beşiktaşın sahaya ayakkabı atan yüzüdür.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:47. |