SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İşte Yeni Kadromuz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21691)

antalyali_yigido 15.11.2008 12:53

Cevap: İşte Yeni Kadromuz

Antalya Temsilciliğine talibim verirseniz memnun olur görevimi başarı ile yerine getiririm. Şafak da bitti :) artık sizlerleyim

pover58 15.11.2008 13:06

--->: İşte Yeni Kadromuz

emegi geçen arkadaşlara teşekkür ederim. yeni görev alan arkadaşlarada başarılar dilerim.yeni yönetim geçmişteki eksikleri görürse daha fazla dikkatle daha güzel sitemiz olur.özellikle geçmişte gündeme gelen konuları tekrar oldugu gibi görmek istemiyoruz.bir yıl önce gündeme alınmış yorum yapılmış konuların tekrar bugüne taşınmasının bir mantıgı yok diye düşünüyorum.

FALÇATA 58 15.11.2008 13:48

[B]Alt Forum Yöneticileri
TracyMcGrady58 (Serbest Alan)
Sensetik- Besyo_cu (SivasSpor Bölümü)
Abdullah Duman (Taraftarlar Bölümü)
BAŞARILAR HEPİNİZE
...............[/B]

MustafaParlak 15.11.2008 14:00

[QUOTE=velibircan;436967][B]Yeni Görevler Hayırlı Olsun...Yeni Görevlilerin Görevini Laikiyle Yerine Getireceğiden Adım Gibi Eminim...Tekrar Hayırlı Olsun

Birde Çok ÇAlışan Çabalaan Genç Arkadaşlara Denme amaçlı ufak görevler verilse hemde bu arkadaşlada yavaş yavaş işi öğrenirler Örneğin ; Eyüphan Aydın,Mustafa Parlak :)[/B][/QUOTE]

[B]Benim iStedigim Tek Görev Site Şiircisi Olmak..:dTabi oNLAR bİLİRLER...![/B]

FALÇATA 58 15.11.2008 14:02

[B]HERŞEYİ ZAMAN A BIRAKMAK LAZIM ONLAR KİME NE ZAMAN GÖREV VERECEKLERİNİ BİLİRLER[/B]

kadir0911 15.11.2008 14:17

[B]Iyi bir kadro, güzel yönetecklerine inaniyorum.

Allah kolaylik versin.[/B]

yerliturkuaz 15.11.2008 14:42

[B]Yeni yapilanma icersine giren sitemizde gorev alacak tum arkadaslara yurekten basarilar diliyorum...

Yapilan hersey Sivas`imiz icindir....[/B]

yigidolar06 15.11.2008 15:00

-->: İşte Yeni Kadromuz

[QUOTE=myway;436907][B]50 bine yaklasan uye sayisiyla Sivasspor.com ailesinde gercekten de boyle yeni bir duzenlemeye ihtiyac vardi... Herkes icin hayirli ugurlu olsun.. Ankara temsilcisi olarak kendime dusen gorevi en iyi sekilde yapmaya calisacagim. Insallah Izmirde tohumlarini attigimiz birlikteligi burda da saglayabiliriz..Simdi Izmir temsilcisi olarak da Yalcin abimi gordugum icin mutluyum...

Ankaradaki Yigidolarla maclar olsun daha bir cok organizasyonda bulusmak dilegiyle..

Saygilar Selamlar... Diger yonetici arkadaslara da yeni gorevlerinde basarilar.
Aramiza yeni katilan arkadaslara da Hosgeldiniz diyorum ;)[/B][/QUOTE]Yeni görevinde başarılar dilerim en kısa zaman da görüşmek üzere

yusuf caygöz 15.11.2008 15:00

Allah yardimcilari olsun site icin hayirlisi ammmmmmaaaaa birde su luzumsuz formlar acilip luzumsuz cevaplara bir care bulabilirlerse sevinirim önune gelen fal olsun tercube puani artsindiye konu aciyor Allahicin kactane önemli konu okudunuz faydali olmaya calistiniz.LAF OLSUN TORBA DOLSUN

GLoBe-Y-Gençlik 15.11.2008 15:12

--->: -->: --->: İşte Yeni Kadromuz

[COLOR="black"][/COLOR][QUOTE=ABDULLAH DUMAN;436977]AYIP OLUYO AMA AHMET :)
...................[/QUOTE]

[B]Kardeşım Başarılar Dılerım ..!!

Allah`a Emanet Ol..

Görevinde Başarılar Diliyorum..

Sivasspor.Com Güzel Bir Site Oldu Buluşmalar Falan Çok Dostluklar Kazandık.Ama Artık Yanı Sıksık Gıremıyecegım Gıremıyorumda Saten. Buradan Benı Seven Sevmıyen Herkeze Selamlarımı Yolluyorum Son Organızasyon Olarak Kan Bağışı Organızasyona Katılıyorum.Rüştü Abısınden Tum Çalışanları Çok İyi İnsanlar.. Son Günlerim Sitede. Herkez Allah`a Emanet Olsun..![/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:07.