SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   İZMİRLİ YİĞİDOLARIN DİKKATİNE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21694)

izmirligardaş58 22.11.2008 00:50

--->: İZMİRLİ YİĞİDOLARIN DİKKATİNE

haydi be arkadaşlar nolur beeee birlik olalım daha başka şehirlerdeki maçlara gideceğiz ya bi eses bi göz bi ksk bi kocaeli taraftarı bile nerde olursa olsun her türlü fedekarlığı sunuyolar takımlarına belki biz onların yanında olamayacağız ama önlümüz onlarla olacak en azından bu heyecan zamanla büyüyecek ve kitle olacak çoşturalım hadi izmirli gardaşlar

sinan-58 22.11.2008 07:51

-->: İZMİRLİ YİĞİDOLARIN DİKKATİNE

izmirli yiğidolar yerde belirlendi şimdi sıra sizde haydi bakalım

Abdullah DuMaN 22.11.2008 08:24

-->: İZMİRLİ YİĞİDOLARIN DİKKATİNE

[B][I]birlik beraberlik içerisinde daha iyi olacağı kanaatindeyim katılanlara teşekkürler[/I][/B]

izmirliyigido 22.11.2008 09:09

Cevap: İZMİRLİ YİĞİDOLARIN DİKKATİNE

Arkadaşlar hepinizden çok özür dilerim. Sağlık sorunlarımın yanında iş yerinin ağır yüküyle bu hafta nasıl geçti anlamadım. O yüzden doğru dürüst bir program yapmak içinde çalışma yapamadım.

Anıl'cım sağolsun kendi imkanlarıyla organizasyonu yapıyor. Bende Karşıyaka'da hepimizin birlikte seyredeceği biryer bulamadım. Zira Karşıyakalılar, 3 büyükler hariç kimsenin maçını kolay kolay izlettirmiyorlar. Rahat vermiyorlar en azından.

Bence de geçen seneki gittiğimiz yer Buca Hancı Kafe bu iş için çok uygun. Sağlık şartlarım el verirse bende kızımla geleceğim.

Hepinizden tekrar özür diliyor, katılımlarınızı bekliyorum. SİVASSPOR'umuza Trabzonspor önünde başarılar. 2-0 olsun bizim olsun.

Başka organizsayonlarda (Denizli, Manisa vb) çok daha ciddi organizasyonlar yapmaya söz veriyorum.

Teşekkürler Anıl'cım....

.

anilolcay 22.11.2008 09:39

Her şeyden önce çok geçmiş olsun Yalçın Abicim senin sağlığın yerinde olsun da organizasyon olmuş olmamış önemli değil.

Arkadaşlar lütfen ilgi göstereleim bir pazar günü saat 3 de yapılabilecek en güzel ve en ucuz aktivite bence herkese teşekkürler.

izmirligardaş58 22.11.2008 13:08

yok ya bu işin olacağı yok hrkes çok isteksiz evli evine köylü köyüne olacağı budur zaten hevesim moralim sıfır oldu

Arif Coşkun 22.11.2008 13:17

Evet arkadaşlar gerekli önemi gösterin, tek başına değilde kalabalık bir şekilde maç izlemek daha keyif vericidir. Bu çağrıyı değerlendirin topluca bir yerde izleyin.

bahadır erdem 22.11.2008 13:49

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]ARKADAŞLAR;BUCA BANA ÇOK UZAK KALIYOR.ÇİĞLİ'DEN BUCA'YA GİDİP GELMEK İÇİN BAYAĞI BİR ZAMAN HARCAMAM GEREKİYOR.O YÜZDEN BEN BURADA BİR YERDE İZLEYECEĞİM. [/B][/COLOR][/FONT]

yigido_sampiyon 22.11.2008 21:28

saat 15 de buca hancıdayım arkadaşlar...

yigido_sampiyon 22.11.2008 21:29

Cevap: --->: İZMİRLİ YİĞİDOLARIN DİKKATİNE

[QUOTE=izmirligardaş58;439760]yok ya bu işin olacağı yok hrkes çok isteksiz evli evine köylü köyüne olacağı budur zaten hevesim moralim sıfır oldu[/QUOTE]

kardeşim ayıp ediyon ya...hiç yok osman sen ben izleriz kardeşim maçı hancıda...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:51.