![]() |
--->: Güvenenler İçin Çalışıyorum
büyük baskan allah sana uzuuuun ömürler versin basimizdan eksik etmesin her zaman ihtiyacimiz var sana kendine iyi bak baskanim
|
[B][SIZE="6"]SAYIN BAŞKAN SİZİN İLE GERÇEKTEN GURUR DUYUYORUZ,ANADOLUNUN SESİNİ DÜNYAYA DUYURAN LİDERSİNİZ SİZİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM...[/SIZE][/B]
|
biraz da taraftar için çalışsan ya başkan...................................................
|
sana güvemimiz sonsuz büyük baskan insallah bu takimi sayende daha büyük yerlerde görürüz
|
-->: Güvenenler İçin Çalışıyorum
hersey icin tskler. Sizin gibi baskana herkes sahip olmali, örnek almali. Insallah bülent hoca ile takim ile zaferlere cikarsiniz.
Paylasim icin sagol. |
SİVASSPORUN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BAŞARILI YÖNETİMİ .....TEBRİKLER BAŞKANIM......
|
[QUOTE=yener_sahin;443076]biraz da taraftar için çalışsan ya başkan...................................................[/QUOTE]
taraftar kendisi kendi olursa taraftar olur güzel kardeşim başkan taraftar için ne yapsın biletmi koysun taraftarın cebine. alla razı olsun mecnun başkandan dünyaya duyurdu sivassporumuzu . daha ne isteyelimki büyüksün başkan |
allah seni başımızdan eksik etmesin bize bu gururu yaşattığın için sonsuz teşekkürler
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:47. |