![]() |
Cevap: Tesadüf denilemez
tesadüf diyenin aklından şüphe ederimm :D:D:D
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][CENTER]EN AZINDAN LİG BİTTİĞİ ZAMAN FUTBOLCULAR TRANSFER EDİLEBİLİR.
ŞUAN Kİ AHENGİ BOZMAK DOĞRU OLMAZ.[/CENTER][/B][/COLOR][/FONT] |
[B]Tabiikide zamanı gelince her futbolcu istediği takıma gider burada en önemli olan şimdi sporcunun kafasını karıştırıp takıma zarar vermemek birde gittiği takıma nasıl uyum sağlayacak şu an hepsi takımında paşalar gibiler iyi düşünmek lazım..[/B]
|
Bu sene, olmassa ilerii senelerde bilicanin bir büyük teklif alacagina inaniyorum.
Hadi hayirlisi. |
İNSALLAH HİC BİRİ GİTMEZZ HEPİSİNİ COK SEVİYORUM
|
[B]güzel transferler olabilir gerçekten...[/B]
|
mehmet yıldız ve bilica ya devre arası teklif gelcektir eger iyi bir teklif gelirse yonetim satar 2 futbolcuyuda ama 2 side sezon sonuna kadar durmalı bence
|
ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMEK GEREKİRKİ SİVASSPORUMUZU TÜRKİYE IYI BIR SEKILDE TANIDI. ARDINDAN AVRUPA TANIDI, TANIMAYADA DEVAM EDECEK... KALDIKI KAC SEZONDUR BU LİGDE SOZ SAHIBI OLAN TAKIMIMIZDAN TESADÜFİ DIYEBILECEK TEK KİŞİ VARSA ONUNDA KÖR OLMASI LAZIMDIR :) TAKIMIMIZDAN KİM TRANSFER OLURSA OLSUN, BU TAKIMDA RUH VAR ONU KİMSE ALAMAZ... BU TAKIMA HEPİMİZİN BİRLİK OLUP DESTEK OLMAMIZ LAZIM. YİĞİDOM YOLUN AÇIK SENİ KİMSE TUTAMAZ. CAN-I YÜREKTEN BAŞARILAR...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:08. |