![]() |
Cevap: Bayramda Buluşuyoruz
[B]Sivas'ta bulunan sitemiz üyesi sayısının daha fazla olduğunu düşünüyordum:D[/B]
|
bir değişiklik olmassa bende ordayım inş.
|
[QUOTE=Rallim58;445235][B]Sivas'ta bulunan sitemiz üyesi sayısının daha fazla olduğunu düşünüyordum:D[/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER]En Az 50 Kişİ oLMaSı LaZıM!!!!!:rolleyes::)[/CENTER][/I][/B] |
[B][I][COLOR="DarkRed"]herkese hayırlı bayramlar.................................[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=BekirBayrak;444317][B][CENTER]Bayramda Buluşuyoruz.
[B]1.BekirBayrak 2. FurkaN 3. Rallim58 4. myway 5. Yiğiter 6. Jakobieen 7. besyo_cu 8. cortez 9. cücü baba 10. Şenol Usta 11. 58_S€M!H_58 12. rEsuLAKPINAr 13. furkancfc 14. sinan-58 15.tskfn[/B][/QUOTE] Benide Ekleyin Bende Geliyorum... |
[B]Eminim güzel bir organize olacak katılan herkese teşekkürler[/B]
|
[B]Perşembe gecesi Sivastan ayrılıyorum katılmayı çok isterdim ama nasip değilmiş. Herkesin Bayramı mubarek olsun...[/B]
|
ORAYA GELEMEYECEGIM AMA TUM SIVASLI HEMSERILERIMIN KURBAN BAYRAMINI KUTLAR SAGLIK MUTLULUK DILERIM.
|
sultansehir'den alıntı (sivaslilar netten)
Tecrübeli Yiğido iftar buluşmasını kaçırdığım için üzüldüm bu buluşmayı kaçırmayı istemiyorum [B]İftarda gözler aramıştı, bu organizede birlikte olmak dileğiyle...[/B] |
[B]İnşallah sanal alemde başlayan,böylesi organizeler ile gerçek dostlukların hayat bulduğu bu buluşmalar,sanıyorum ki,ilerleyen günler-yıllar zarfında bir kartopu gibi büyüyerek,SİVAS kent merkezinde,herkesin,her kesimin imren ile gıpta ile baktığı büyük bir topluluk olacaktır.
Bu niyetim doğrultusunda,Rallim58 abimizin öncüğünde gerçekleşen bu bayram buluşmasının,şimdi az ve öz ama sonrasında adından çok söz ettireceğine adım gibi eminim.Umarım herşey gönlünüzce,yeni dostlukların filizlenmesine vesile olur.[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:58. |