![]() |
Cevap: TSL Sivasspor - Hacettepe yorumlari ve tahm
kendi evimizdeki bu maçta çok goller atacağız hacettepe yi ankara hacettepe hastanesine göndereceğiz
|
S.aLeyküm YigidoLaR; Arkadaşlar yenelimde 1-2-3-4 fark etmezz diyorum ama onunda etkisi var inşaLLah guzeL maç olur ve yenerizz inşallah bu yıl SampioN oluruz herkese seLam......
|
[B]Bursa-Trabzon ve Sivas-Hacettepe maçları var.Bu hafta lider olur muyuz?Bence oluruz.[/B]
|
[B]Hacetttepe Artık Cok gergın Ve Kaybedeceği Hiç Birşey Olmayan Adamdan Korkacaksın Çünkü Cesur Oynar Cesur Oynarken rahatlıgı Bulur.. Temkınlı Ve zekı Bır sistemle VE TABİKİ RAKİBİ HAFİFE ALMAYARAK bu MAçı kazanırız umarım[/B]
|
arkadaslar bence tam tersı hedefı olmayan takım bir halt edemez hacettepenin hedefı yok sivas gibi buyuk hedeflerı olan bir takım hele de bu motıvasyonla haftaya bursa ya yenılecek olan trabzon dan pasa pasa liderliği alır.haftaya iki takım tutuyoruz yanı...GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU...
|
sivasspor bu maci rahat alir diyom
sivasspor 3 : 0 hacettepe goller: mehmet 2 tane balili |
[B]Evimizde oynayacağız maçta evimizde ne denli etkili oynadığımızı bilmeyen kalmadı ben bu maçı rahat bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum:
Sivasspor:4 Hacettepespor:0[/B] |
[B]Zor gececek bir mucadele hacettepenın şiddetle puana ihtiyacı var zor bir mac bizi beklıyor kesın yenerız yada rakibi kucumsercesine bir havada olursak ummadıgımız bir sonuç ortaya cıkacaktır...[/B]
|
[COLOR="DarkGreen"][/COLOR][B][FONT="Century Gothic"]sivas çok rahat alır bu maçı düşünmek yersiz elbetteki değil ama hacettepe'den bu sene pek bir şey olmaz gerçi hangi sene gördükki?bu sene görelim tek gördüğümüz isim değişikliği hepsi bu sadece[/FONT][/B]
[SIZE="7"][B]DİYAR[/B][/SIZE][SIZE="7"][B][COLOR="Red"]BAKIR SPOR[/COLOR][/B][/SIZE] |
yurekten inaniyorum ki bu macida anlimizin akiyla kazanacagiz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:36. |