![]() |
-->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
[CENTER][COLOR="DarkGreen"][B][I][COLOR="Green"]Sakar[/COLOR]([COLOR="Yellow"]YALI[/COLOR]) HOŞ GELDİNİZ..[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
[COLOR="DarkGreen"]Sakar[/COLOR][COLOR="Red"]YALI[/COLOR] |
[QUOTE=yotanka]Biz geldik yine geleceğiz.
Biz çok Misafirperveriz bunu herkez bilir. Asıl biz seni SAKARYA' ya bekleriz. Biletini ben alırım o konuda rahat ol..[/QUOTE] valla herkes bilir sizi doğru o konuda haklısın nerdeyse düşman olmadığınız takım kalmadı bu sene de biz düşürecez sizi hem de kayseride :D |
SELAM ARKADAŞLAR, BEN FORMUNUZA YENİ KATILDIM
BUNUN BİR TEK SEBEBİ VAR BÜTÜN ANADOLU KULÜPLERİNİN BİR ARADA OLABİLECEKLERİNİ GÖSTERELİM İSTİYORUM BU VESİLE İLE SİVASSPORLU KARDEŞLERİMİZİN NEZDİNDE TÜM ANADOLU KULÜPLERİMİZE SÜPERLİGTE BAŞARILAR DİLİYORUM,İNŞAALLAH 3. HAFTA SİVAS- SAKARYA MAÇINDA ORADA OLACAĞIM.HERKESE İLGİLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.SAKARYA\AKYAZILI FERRUH. |
bende ada da yaşayan bir sivaslı olarak hoşgeldiniz demek isterim bu yıl inşallah sakarya-sivas maçınada dosta düşmana gösteri yaparak birlikte girmek isteriz hem atatürk stadında hem 4 eylülde ne dersiniz hoş olmaz mı ?
|
[QUOTE=yotanka]Biz geldik yine geleceğiz.
Biz çok Misafirperveriz bunu herkez bilir. Asıl biz seni SAKARYA' ya bekleriz. Biletini ben alırım o konuda rahat ol..[/QUOTE] walla izmitlilerle bursalılar bu tarifeya dahilmi bilmem ama bunu ben adada yaşayan bir sivaslı olarak gerçekleştirmek isterim(not: resim yenikent devlet hastanesinin ordan sakarya kent ormanından) |
CÜMLETEN HOS GELMISSINIZ HEMSOLAR
|
kardeslerım nasılsın ben bu sıteyı cok begendım we uye oldum sakaryasiwas
sizleri benım kurdugum sitede gormek ısterım [url]http://wwwsakaryam.yokyok.net[/url] a.e.o |
ve ALEYKÜMSELAM SAKARYALI GARDAŞLAR HOŞGELDİNİZ MİSAFİR BİZİM BAŞ TACIMIZDIR GARDAŞ BİZDE SİZE 1 LİGDE BAŞARILAR DİLİYORUZ AYRICA NE OLURSA OLSUN İNSANLIK YOK OLMASIN KAZANMAKTA VAR KAYBETMEKTE İNSANLIK KAZANSIN MEDENİYET MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNDEN DÜNYAYA YAYILMIŞTIR BİLMEYENLER BÖYLE BİLSİNLER DAHA DÜN YIKANMASINI BİLMEYENLER MEDENİYET ABİDESİ KESİLDİLER ONUN İÇİN TÜRK ÜN TÜRK TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR HEPİMİZ BİR KARDEŞİZ UNUTMAYALIM ALLAH A EMANET OLUN
|
--->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
[COLOR="Sienna"][B]BU DÜŞÜNCELERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ KARDEŞ, ANADOLU TAKIMLARI HER ZAMAN BİRLİK OLMALIDIR, ANCAK BÖYLE BAŞARI YAKALANABİLİR...[/B][/COLOR]
|
--->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
tatanga ankaraya beklerız sizleri..deplasman kovalayın güzeldir...ankaragücü deplasmanı daha bi güzeldir.siz değerlerı kardeşlerımızı her zaman beklerız ..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:49. |