![]() |
Cevap: ARALIK AYININ OYUNCUSU ANKETi
bence de bilica çünki harika oynuyor git gidede iyi oluyor allah sakatlıktan korusun gerçi hepsi süper hepsini yiğidolar olarak kutluyorum allah yollarını açık etsin
|
Anketimiz: ARALIK AYININ OYUNCUSU SIZCE KIM?
Anket 29.01.2009 Tarihinde Ve Saat 01:35 Kapanaçaktır MICHAEL PETKOVIC (KALECI) 3 2,03% FABIO DA SILVA BILICA (DEFANS) 64 43,24% SEDAT BAYRAK (DEFANS) 0 0% HAYRETTIN YERLIKAYA (DEFANS) 4 2,70% ABDURRAHMAN DERELI (DEFANS) 2 1,35% MAMADOU DIALLO (DEFANS) 1 0,68% MOHAMMED ALI KURTULUS (ORTA SAHA ) 3 2,03% IBRAHIM DAGASAN (ORTA SAHA ) 0 0% SEZER BADUR (ORTA SAHA ) 12 8,11% MUSA AYDIN (ORTA SAHA ) 20 13,51% KANFORY SYLLA (ORTA SAHA ) 0 0% ONUR TUNCER (ORTA SAHA ) 0 0% MEHMET YILDIZ (FORVET) 24 16,22% PINI BALILI (FORVET) 1 0,68% HERVE TUM(FORVET) 14 9,46% Katılımcı sayısı: 148. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız bence fabio da silva bilica |
bende bilica diyorum çünkü zaten kendini ıspatlamış yıldızlarımız var. mehmet yıldız olsun musa olsun. ama bu adam nerden çıktı. nasıl kaptı formayı nasıl herkesin gözdesi oldu nasıl dikkatleri böylesine çekti anlamadım. takımın belkemiği oldu bir anda ve gerçekten de kazandığımız maçlarda azımsanamayacak bir katkısı var.çok iyi kaynaştı takımla.o bir ki üç bilica:D
|
blica tabiki....ama tum da çok iyiydi.......
|
bence bilica ve mehmet yildiz genclerbirligi macini saymazsak
|
[B]Hem orta sahayı hemde forveti ayakta tutan Herve Tum Aralık ayının oyuuncusudur bence....[/B]
|
bence bilica bu haftada çıkışını südürdü gerçekten çok iyi bir futbolcu
|
bilica su anda turkiyede en iyi defans futbolcusudur0turk vatandasi olsa milli takimin bel kemig bile olabilecek kapasitededir.mehmet aurelio dan bile iyi olabilir
|
[B]musa bılıca muhammed alı hepsı dehset oynuyorlar ama ızlemeye fırsat kalmıyorkı bız macı degıl bırbırımızın yuzunu ızlıyoruz mac ızlemek yasak..!..
musa aydın dıyorum kapatıyorum. adamın ne zaman ne yapacagı bellı olmuyor.![/B] |
[B][COLOR="Black"]3 silahşörler bılıca,musa aydın ve mehmet yıldız[/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:13. |