![]() |
Cevap: Yiğidodan İmza Şov
[B]Başkanımız daha önceden buna benzer bir açıklama yapmış ve Mehmet'de dahil tüm futbolcuların sözleşmelerinin uzatıldığı söylenmişti...[/B]
|
[B]Insallah Mehmet Yildiz'dan da güzel haber gelir, merakla bekliyorum.[/B]
|
[B]Ara dönemde kadronun korunması ve bu kadroyla yola devam edilmesi çok güzel.İlk yarıda çok büyük işler yaptık,İnşallah bunu ikinci yarıdada devam ettirecektiriz.[/B]
|
memo ya imza attirirsak daha galatasaray almak istemez
onlar simdi memoyu bonservis bedeli ödemeden almak istiyo ve sezon sonunu bekliyorlar KANMA ONLARA MEHMET ABI!!!! |
sezer neden yenilemedi sözleşmeyi bildiğim kadar onun sözleşmeside bitiyor yakında o neden yenilemedi ?diğer futbolcularımız için hayırlı olsun diyorum yönetime de teşekkürlerimi sunuyorum
|
merhabalar yigidolar ozellikle IZMIRLI YIGIDOYA COK TESEKKUR EDIYORUM gerekli ilgiyi gosterip mesajima cevap yazdigi icin ve aktardigi bilgiler icin
|
süper olmuş seneyede devam kadro bozulması anadolu takmlarının tek çöküş nedeni en iyi adamların satmak bence korunsun kadro
|
Yahu bu Namouchi Süper bir orta saha oyuncusu gelirse çok ciddi ve eminimki Alex'ten daha iyi olacak...
|
Arkadaslar Tevfik Altindag diye birtane yetenek alacakmissiz haberiniz varmi..?Imza atti mi...?
|
Yetenek Tevfik Altindag
Bu yeteneki gören varmi...?Nasil bir oyuncu..?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:24. |