![]() |
Cevap: Prensipte 4 İsim!
[QUOTE=mustafa_kavak58;460290]evet arkadaslar ufuk bayraktar sivasspora gelmedi ankaragücüne gitmis :confused:[/QUOTE]
transfermarkt.de de sivassporda oldugunu yaziyor.. yalan haberdir..! |
[B]Hayırlısı neyse o olsun hocamız bilir hangisi daha iyi[/B]
|
bizim hücum iyi ofansif orta sahalarımız iyi defansımı iyi ancak defansif orta sahamız kötü.o bölgeye mücadeleci top çalan defansa rahatlık sağlayan bir oyuncuya ihtiyacımız var.bunuda appiah çok iyi yapıyor.hazır boştayken bi teklif yapılmasında sakınca yok.
|
hayırlısı hangisiyse o olsun takımımız için...ama bu futbolcuların hiç birini tanımıyorum...
|
TEBRIKLER BASKAN INSALLAH BUNLARIN SONUNDA SENDE BIZ SIVASLILARDA SAMPIYONLUGU YASAYACAGIZ BUNDAN SONRAKI SEZONLARDADA AYNI CIZGIYI DEVAM ETTIRMEK ARZUSUYLA YIGIDOLARA BASARILAR DILERIM
|
EN önemli olan şey SİVASSPORUN başarısıdır.İNŞALLAH takıma hayırlı olurlar.
|
inşallah hayırlı olurlar
uyum sorunu olazsa |
büyük bütceli transfer degiller ama tahmin ediyorum,nokta transferi,insallah cabuk uyum saglarlar takima.
|
Bu oyunculardan hangisi olursa olsun umarım Sivasspora faydalı olur.Bülent UYGUN'un zaman zaman yurt dışına futbolcu izlemeye gittiğini biliyoruz.Bu oyuncuları da izlediğini ve başka kişilere izlettiğini tahmin ediyorum.Ligin 2.yarısının başlamasına az bir zaman kaldı.Takımda devamlı oynayacak ve şu anda takımda yer alan oyunculardan daha iyi oyuncuları takıma transfer etmemiz lazım.Bize kulübe oturacak değil ilk 11 de oynayacak oyuncu lazım.
|
Hadi inşallah cok iyi oyuncular hepside.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:32. |