![]() |
Cevap: Son aday Omotoyossi
[B]ufff galatasaray a super gol atmış 2-0 da yenmişler [url]http://www.youtube.com/watch?v=UFd_52Dt2n8&feature=related[/url] [/B]
|
Mohamed Ali Türk Kontenjanında mı?Yoksa yabancı kontenjanda mı_?Bilen varmı? ......
|
[QUOTE=oguzhan_1616;462357]Mohamed Ali Türk Kontenjanında mı?Yoksa yabancı kontenjanda mı_?Bilen varmı? ......[/QUOTE]
Muhammet ALİ tabiki Türk statüsünde.Çünkü birara milli takım için ismi geçiyordu. |
[QUOTE=oguzhan_1616;462357]Mohamed Ali Türk Kontenjanında mı?Yoksa yabancı kontenjanda mı_?Bilen varmı? ......[/QUOTE]
Hic Turk Futbolcu , Yabanci Kontejan Da Olurmu ? Ha Belcika da Dogmus Olabilir Ama.. Avrupadaki Tum Gurbetciler Gibi..Herkez Cifte Vatandasdir.. |
[QUOTE=nejmi58;462295]omotoyossi ismi siteye ilk olarak otel calisani bir arkadas tarafindan atildi, o günden sonra birdaha gündeme gelmedi, hatta site yöneticilerine bile yazdim bu bölüm neden kapatildi diye, cevap alamadim, bende kendi kendime belkide ismi gündeme gelip fiyati artmasin diye düsündüm. ve bu oyuncu hakkinda biraz arastirma yaptim.
Sonuc olarak bize gelecegine inanmiyorum cünkü avrupada piyasasi olan ve gelecek vaadeden bir oyuncu olarak gösteriliyor, talipleride var. en basit örnek, transfermarktta kamanan in degeri 200 bin, omotoyossi 2 milyon €.[/QUOTE] Bir Arkadas Fanatik'in Haberinde De Diye Var Yazmisdi.. Degeri 2 Milyon Ise.. Illaki 2 milyon euro odenmek zorunda degildir.. kamanin degeri 200.000 euro ama 50.000 euro ya aldik.. |
2 milyon ödemek zorunda degil tabiiki ama demek istedigim suydu, Sezon basinda 2 milyona transfer oldu herhalde. yani adamlar daha ucuza verecek degiller herhalde. Tek bir ihtimal var, oda eger Mehmet Yildizi iyi bir fiyata satarsak alabiliriz.
|
SİYAHİLERE ILGINIZ OLDUGUNU DUSUNUYORUM YIGIDOLAR YANILIYORMUYUM :)
|
[QUOTE=JABA99;467293]SİYAHİLERE ILGINIZ OLDUGUNU DUSUNUYORUM YIGIDOLAR YANILIYORMUYUM :)[/QUOTE]
YOOOO.. Kaliteli Futbolculara Ilgi Duyuyoruz ;) |
ucuz ve kaliteli oyuncuya ilgimiz var bence:D:D
|
bence kamanan yarın ki gs maçında oynamalı..adam etoo gibi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:15. |