![]() |
Cevap: Şampiyonluğa Olan İnancımız Nedir?
Bu sene anadolu takımları çok iyi onlarıda geçersek kesinlikle şampiyonuz artık.
|
Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz ama Sahamız ve tesislerimiz FİFA tarafından onay göremeyeceği için Federayon tarafından Şampiyon yapılmayacağımıza da o kadar inanıyorum.
AYK |
[B]Bir dakika bir dakika!
Ne yani! Ha burda Sivassporun şampiyonluğuna inanmayanlar mı var.! Bir sevdamız,bir hayalimiz var. Onun için hep kırmızı hep beyazız![/B] |
Masabaşı oyunlar olmadığı müddetçe ve basının da biraz olsun arkamızda olmasıyla şampiyonluk neden olmasın? Bakın artık 4 büyük yok tek büyük var o da SİVASSPOR...
|
Biz geçen seneden beri buna inanıyoruz bunu için yatıp kalkıyoruz inşallah bu sene bu olacak inşallah bu sene şampiyonuz.
|
İNŞALLAH BU SENE ŞAMPİYON OLURUZ VE DE OLACAĞIZ.
|
[B][COLOR="Blue"]benim inancım sonsuzdur ve Sivasspor u şampiyon görmeden Allahım da bana ölüm nasip etmez inşallah...[/COLOR][/B]
|
[B]Anket 04.07.2009 Tarihinde Ve Saat 18:59 Kapanaçaktır
Kesinlikle Şampiyon Olacağız 83 66,40% Şampiyon Olma Umudumuz Var 50 40,00% Şampiyonluk Sadece Hayal 3 2,40% Kesinlikle Şampiyon Olamayız 8 6,40% Birden Fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 125. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız [/B] |
Şampiyonluğa yaklaşıyoruz yavaş yavaş haydi sivasım al şampiyonluğu
|
taraftar olarak hiç bi bilincimiz yok olsa... bugün o 4eylül stadı sessiz olmazdı...bu takım başka ilin olsunn takımlar gitmeye korkar biz ise sinama izliyoruz sadece.... ankaragücünü bursayı vb kulüpleri örnek alalım taraftar olarak
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:12. |