![]() |
Cevap: Galatasaray'dan tekrar başvurusu!
[B][U]Oyunun Tekrar Başlaması[/U][/B]
Eğer oyun hakem tarafından bir [COLOR="red"]ihtar[/COLOR] vermek için durdurulmuşsa: oyun, hakemin oyunu durdurduğu anda, topun olduğu yerden, [COLOR="red"]rakip takımın [/COLOR]bir oyuncusu tarafından yapılacak bir [COLOR="red"]endirekt serbest vuruşla[/COLOR] tekrar başlatılır |
BÜTÜN YİGİDOLARA HERKES BİLSİN HERKES DUYSUN TEK BÜYÜK SİVAS SEVGİLİ KARDEŞLERİM DAHA ÇOK AGLICAKLAR SİZ RAHAT OLUN 4 EYLÜL=4EYLÜL CEHENNEMİNDEN ÇIKIŞ YOK AGLAMAKLA OLMUYO MADEM ASLANSIN AGLAMA KARDEŞİM ŞAMPİYON YİGİDOLAR CARİZMA0658:D
|
[B]Buna hiç şaşmadım yıllardır İstanbul büyütülmüşlerinin başvurduğu çirkef yol göreceğiz bakalım Tff ne gibi bir karar verecek...[/B]
|
Cevap: Galatasaray`dan Tekrar Başvurusu
bunu duyunca şok oldum adamlar ediremedi yenilmelerine görecekler reddedilip gelecekler ve kupadada yenceğiz onları
|
yakında cas a da giderler :D:D vah vah neler neler yazık yaaa alalh vere hakeme idam cezası çıkmaz
|
YAZIK ACIDIM gs YE AĞLAMADIKLARI KALMIŞTI BİR ONUDA YAPTILAR beşiktaş DAN BAYRAĞI DEVR ALDILAR SANIRIM.GEÇEN SENEDE 3 AVARAJ DİE BİŞEY İCAD EDİP SİVAS I 4. SIRAYA ATTILAR YAZIK ACIDIM BU 3 BÜYÜKLERE .AMA BU SENE AĞLASALARDA SIZLASALARDA KUPA BİZİMMMMMMMMMM.!!!!
|
bunların façasını bozmak lazım ya adamlara bak ya anma zorlarına gıttı
|
ÜSTÜNEL ATEŞ PÜSKÜRDÜ !!!!!!!
[COLOR=blue][B]Galatasaray Futbol Şubesi Üyesi Haldun Üstünel, Sivasspor karşısında Ümit Karan'ın oyundan atılmasını sağlayan yan hakem Erdinç Sezertam'a ateş püskürdü. [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]Üstünel, şöyle konuştu: "Bu kadar kolay kırmızı kart çıkartıp oyununun kontrolünün kaybedilmesi, izlenme zevkinden çıkmasına sebebiyet veren bir hakemin, gözlemciler tarafından da kontrol edilmesi ve bu maçın tekrar izlenilmesi gerekiyor. [/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]Sivasspor'un ilk golü ofsayt. Bunu da göz ardı ediyor. Bir çok pozisyonda lehimize çalması gereken hareketlerde hep aleyhimize kararlar verdi. Hayrete düştüm. Ayrı bir niyetle sahaya çıkmış gibiydi." [/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]"Bu işin takipçisi olacağız" diyen Üstünel, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu kadar artniyetle sahaya çıkmış bir hakem, bu kadar artniyet içinde bulunan bir hakemin kayıtsız şartsız cezasız kalmaması gerekiyor. [/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]Bu nedenle biz bütün girişimlerimizi başlattık. Sonuna kadar takipçisi olacağız. Zemin iki takım oyuncuları için de aynı şarttaydı bahane aramamamız gerekiyor. Ama bizi hayrete düşüren, oyunun özellikle ikinci yarısında sonuna kadar takip ettiğimiz yan hakemin tutumu oldu. [/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]Bu kadar taraflı maç yönetmemesi gerekiyordu. Bir yan hakem maçın önüne bu kadar çıkar mı? Sonuna kadar takipçisi olacağız."[/B][/COLOR] |
diyecek biseyim yok SADECE HASSSSSSSSSII...........
daha nediyim la |
Yok kardesim bunlarin hepsi ******** ne zaman puan kaybettiyselerde hep agladilar bizden de o kadar korkuyorlar ki artik böyle islere basvurmayi duyuyorlar yazik yazik böyle takimlari nasil tutuyorlar hayret anlamiyorum
ama kusura bakmasinlar bu sene sampiyon sivasspor |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:25. |