SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Çılgınlar 58 Grubu (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Maçlara başka forma ile gelenler var (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23551)

35fulya58 05.02.2009 21:24

Cevap: Maçlara başka forma ile gelenler var

[B]Tek Renk, Tek Aşk !....

Renk Kırmızı-Beyaz,

Aşk ise SİVAS !...[/B]

mnt3 05.02.2009 21:38

bizim her şeyden önce şampiyonluğa inanmamız ve inanmayanaları inandırmaya çalışmamız lazım.geçen gün sivaslılar derneğinde beşiktaş-antalyaspor lig maçını izliyoruz,hemşehrilerimizden biri beşiktaş gol atıp 1-0 öne geçince nasıl sevindi."beşiktaş sivassporun rakibi,niye sevi,niyorsun?" dedim,adam bana "sivasdsporun trabzon ile galatasaray ensesinde" diyor.takımımız lider durumda,şampiyonluğa gidiyor,hala insanımız inanmıyor bazı şeylere.ama inatla sivaslıları ikna etmeye çalışmamız lazım

etzel1967 05.02.2009 21:40

görüşlerinize katılıyorum...tek renk kırmızı-beyaz....

grsnlu28 05.02.2009 21:53

Bzim Giressunda izin verilmiyo İstanbul takımının formasıyla gelmeye Sivas zirveye oynarken bu hakereti yapan kişilere gerkenin yapılması lazım:D

Yigido58_NL 05.02.2009 22:04

Sivasspor`un buyuklugunu Yunanlar gordu bizim bazi Sivasli hemsehrilerimiz goremiyor ama birgun butun Sivaslilar Sivassporluyum diyecek,bir arkadasinda dedigi gibi suan gecis sureci ama bu surec zamanla hizlanacak ve Sivasta 3 buyuk denen o takimlari tutan kalmayacak insaallah.
Bursaspor:fb macini izledim Bursaspor 3-0 geride oldugu halde Bursali taraftarlar cosdukca cosuyorlardi,bizim taraftarlarin biraz ornek almasi lazim.Helal olsun Bursalilara takdir ettim valla hic susmadan desteklediler takimlarini.Sivasli taraftarlar yapsa onu gelene enaz 2-3 gol atariz valla.
Bizim taraftarlardan staja gonderelim Bursaya da mac nasil izlenirmis ogrensinler.

yerliturkuaz 05.02.2009 22:19

[B]Bu şekilde gelen arkadaşlara tepkimizi koymaz isek onlar gene bildiklerini okurlar artık bunu yapmalarını istemiyorum![/B]

Cem41 07.02.2009 11:42

ben bir kere bizim stadda şahit oldum 2-3 sene önce.maçın olduğunu bilmeyen birisi geçiyodu fener atkısıyla ne olduğunu anlamadan 3 kişi üzerine atladı sonrada atkıyı yaktılar :rolleyes:

keskin5858 08.02.2009 21:03

EVET KARDEŞİM ÇOK HAKLISIN. BİZİM SİVASTA TARAFTAR KÜLTÜRÜ MAĞLESEF YOK. ADAM MAÇ DEĞİL TİYATRO SEYREDİYOR SANKİ. BEN ANKARA DA LİG TV DEN SEYREDİYORUM KENDİ KENDİMİ YEYİYORUM. BİR İKİ AYRI AYRI TARAFTAR GRUBU SESLERİ HİÇ DUYULMUYOR, STAD TAMAMEN DOLU AMA SES YOK. BU TAKIM KENDİNE DÜŞENİN FAZLASINI YAPIYOR EY SİVASSPOR TARAFTARI YA SİZ..........

keskin5858 08.02.2009 21:12

[QUOTE=mnt3;473662]bizim her şeyden önce şampiyonluğa inanmamız ve inanmayanaları inandırmaya çalışmamız lazım.geçen gün sivaslılar derneğinde beşiktaş-antalyaspor lig maçını izliyoruz,hemşehrilerimizden biri beşiktaş gol atıp 1-0 öne geçince nasıl sevindi."beşiktaş sivassporun rakibi,niye sevi,niyorsun?" dedim,adam bana "sivasdsporun trabzon ile galatasaray ensesinde" diyor.takımımız lider durumda,şampiyonluğa gidiyor,hala insanımız inanmıyor bazı şeylere.ama inatla sivaslıları ikna etmeye çalışmamız lazım[/QUOTE]

EVET KARDEŞİM BİZ BURDA KAYBEDİYORUZ HALA SİVAS OLARAK ŞAMPİYONLUĞA İNANAMIYORUZ. BU MİLLET ALIŞMIŞ VEYA ALIŞTIRILMIŞ SEN YAPAMAZSIN BIRAK BAŞKALARI YAPSIN BU HER KONUDA GEÇERLİ. ADAMLAR İKİ SENEDİR ŞAMPİYONLUĞU KOVALIYOR SİVASLILAR YA BİZE BIRAKMAZLAR SEN BÖYLE DERSEN DOĞRU SANA BIRAKMAZ TRABZON HERŞEYİ İLE GELİYOR, ADAMLAR YENİ BİR TAKIMI ATEŞLEME SİSTEMİ BULDU 61. DAKİKA YAPMAMIZ GEREKEN
1. ÖNCEYLİKLE ÜÇ BÜYÜKLERİ TUTANLARIMIZ VARDIR (Ben Sivasspor 1.lige çıkmadan önce fanatik GS lıydım. ama şimdi bir an bile terettüt etmiyorum Gs maçını izlesem bile heyecan duymuyorum.) BU TAKIMLARI BIRAKIP KENDİ TAMIMIZI TUTMALIYIZ. 1. TAKIMIM 2 TAKIMIM DİYE BİR ŞEY YOK KARDEŞİM.

2. sİVASSPOR UN MAÇLARINA ÖZELLİKLE TARAFTAR OLACAK TEZAHÜRAT EDECEK ARKADAŞLARI TEŞVİK EDİP TOPLU HALDE HAREKET EDELİM.

3. STADDA YANIMIZDA OTURAN ARKADAŞLARI TEŞVİK EDELİM TEZAHÜRAT ETMESİ KONUSUNDA,

4. STADA ÜZERİMİZDE SİVASSPOR FORMASI MUTLAKA OLSUN EN AZINDAN KIRMIZI VEYA BEYAZ AĞIRLIKLI ELBİSELER GİYELİM.

HALDİ GARDAŞLARIM İNANIN BİZ BUNLARI YAPALIM SİVASSPOR ŞAMPİYON OLUR.

keskin5858 08.02.2009 21:14

SİVAS DIŞINDA İKAMET EDEN SİVASLI HEMŞEHRİLERİM KENDİ SEMTLERİNDEKİ SİVASLILAR İLE TOPLU OLARAK MAÇLARI İZLESİN.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:36.