![]() |
Cevap: İzmirli Yiğidolar; Polar yaptırıyoruz!
Arkadaşlar bence modellerin hepsi güzel olmuş ama ben de model 2 yi beğendim fakat bazı arkadaşlarımızın da dediği gibi beyaz içlerinde en güzeli fakat biz bu polarları maçlarda ve kış mevsiminde giyeceğimiz için malumunuz stadlarda en pis yerler malesef kirlenme ve kiri gösterme ihtimali yüksek olacaktır beyaz renginin fakat hangisi olursa olsun ben bu işte sonuna kadar varım...
|
[QUOTE=izmirliyigido;479723]Ben Model 3'ü beğendim. Daha farklı görüşü olan varsa onu da dikkate alırız arkadaşlar.
AYK[/QUOTE] [B]Bencede model 3 en güzeli,fakak orada küçük bir düzeltme yapılırsa daha güzel olur kanaatindeyim.Ön taraftaki 35 rakamı ile arkadaki 58 rakamlarının yer değiştirmesi lazım,sadece bu kadar.[/B] |
4. modelınız cok daha ıyı gorunuyor beyaz stsat da daha ıyı gozukur dıyorum bende almak ısterım nasıl ulasırım bu konuda yardımcı olursanız sevınırım hırcın yıgıdo dan sevgıler
|
[QUOTE=hırcın yıgıdo;479878]4. modelınız cok daha ıyı gorunuyor beyaz stsat da daha ıyı gozukur dıyorum bende almak ısterım nasıl ulasırım bu konuda yardımcı olursanız sevınırım hırcın yıgıdo dan sevgıler[/QUOTE]
Polarlar bittiginde [email]Gokhan_Turna1990@hotmail.com[/email] bu adresten bana ulaşabilirsiniz veya Yalçın abi(izmirliyigido) ile irtibata geçebilirsiniz. |
GÖKHAN KARDEŞ BENCE 3 NUMARALI FORMA ÇOK GÜZEL NEDEN DERSEN YAŞADIĞINIZ ŞEHRİN PLAKASININ YAZILMASI HEM O ŞEHİRLE BİR BÜTÜNLEŞME OLUR O ŞEHİRDE BİR SEMPATİ YARATIR HEMDE TARAFTAR GRUPLARIMIZIN TÜRKİYENİN HER TARAFINDA OLDUĞU İSPAT EDİLMİŞ OLUR
|
[QUOTE=üçyıldız58;479914]GÖKHAN KARDEŞ BENCE 3 NUMARALI FORMA ÇOK GÜZEL NEDEN DERSEN YAŞADIĞINIZ ŞEHRİN PLAKASININ YAZILMASI HEM O ŞEHİRLE BİR BÜTÜNLEŞME OLUR O ŞEHİRDE BİR SEMPATİ YARATIR HEMDE TARAFTAR GRUPLARIMIZIN TÜRKİYENİN HER TARAFINDA OLDUĞU İSPAT EDİLMİŞ OLUR[/QUOTE]
o yüzden yazdım 35 rakamını. Ebatı büyük gözükebilir ama o seçilirse ebat küçültülebilir yapım aşamasında |
6. model en iyisi bana kalirsa :)
|
[QUOTE=anilolcay;479868]Arkadaşlar bence modellerin hepsi güzel olmuş ama ben de model 2 yi beğendim fakat bazı arkadaşlarımızın da dediği gibi beyaz içlerinde en güzeli fakat biz bu polarları maçlarda ve kış mevsiminde giyeceğimiz için malumunuz stadlarda en pis yerler malesef kirlenme ve kiri gösterme ihtimali yüksek olacaktır beyaz renginin fakat hangisi olursa olsun ben bu işte sonuna kadar varım...[/QUOTE]
Bizim holiganda burdaymış:D İzmirliyiğidolar genelde kırmızı istiyor göründügü gibi.Nedenleri belli Stadda renk ahenki saglamak ve kullanışlı olması |
la poları napacaksınız gelin maça baarak :D
|
model 4 çok güsell görünüm olarak
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:43. |