![]() |
Cevap: ES ES`le 2. Randevu
[B][COLOR="Red"]rıza çalımbay profesyonel bir teknik adamdır.sivaslı diye bize maç vermez hakkımızla alacağız bu maçı her zamanki gibi[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=muhsin koçak;480487][B]
Dedim ya ESES kardeşim hayal gücü geniş bir insansın diye.Yenersek ilk galibiyetimiz olacak veya yenilirsek sizin ilk galibiyetiniz olacak;bunu demek istedim sadece ve sadece. Ayrıca benim bir yorumumda yanlışlıkla Eskişehir yerine Eşkişehir yazmandan ötürü beni saygısız olarak itham etmiştin,şimdi de aynı şeyi senin yorumunda görüyorum.Ya ikimizde saygısız insanlarız,ya da her insan gibi ikimizde hata yapabiliyoruz.[/B][/QUOTE] bi yanlışlık war o yazıyı görmüştüm ama ben itham etmemiştim daha dogrusu cevap bile yazmamıştım bi daha bi göz gezdir istersen |
evet bazı teknik direktörlerde bu saplantı var rıza hocanın hayalinde hala beşiktaş var.eskişehir beşiktaşı yensin sonra konuşsun rıza hoca.bize fenerin arka bahçesi diyenlere feneri yenerek en büyük cevabı verdik. biz artık bir ekolüz.anadolunun yükselen değeriyiz. ve biz ne olursa olsun eskişehiri yeneceğiz.
|
[QUOTE=hiko58;480509]evet bazı teknik direktörlerde bu saplantı var rıza hocanın hayalinde hala beşiktaş var.eskişehir beşiktaşı yensin sonra konuşsun rıza hoca.bize fenerin arka bahçesi diyenlere feneri yenerek en büyük cevabı verdik. biz artık bir ekolüz.anadolunun yükselen değeriyiz. ve biz ne olursa olsun eskişehiri yeneceğiz.[/QUOTE]
öfffff ekol falan filan arkadaşlar büyük görmeyin kendinizi gelecegim yerinde görecegim ekolünüzü taraftarınızı ekolüm diyosun yapma gözünü seveyim 4seneden önce sivasspor diye bi takım oldugunu hiç duymamıştım 4senede ne oldu arkadaşım da ekol oldun |
[QUOTE=58_babacan_58;480490][B][COLOR="Red"]rıza çalımbay profesyonel bir teknik adamdır.sivaslı diye bize maç vermez hakkımızla alacağız bu maçı her zamanki gibi[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]Dogru söylüyorsun, burda Riza Calimbay'i suclamak bence en büyük hata, biz rizespor'a karsi puan kayip ettimiz icin degil, biz kendi evimizde GS, FB ve BJK'ya karsi en az bir puan alamadigimiz icin Sampiyonlugu kayip ettik, bence Üc büyügü deviremeyen sampiyon olamaz! [/B] |
3 ten aşağı atmayız bu arada eskişehir halkına dünkü kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerimi sunarım
|
insAllah bu maci da aliriz.....eskishehir zor rakip olsa da biz de Sivassporuz.
|
Eskişehir maçı zor bir maç olacak ama şampiyon olmak istiyorsak mutlak kazanmamız gereken bir maç.
|
Maç kesin bizim aha buraya yazıyom mehmet gol atacak :)
|
zordeplasmandan bjk gazintep deplasmanindan 3puganialdi bjk 3pugan gerimizdeler buhafta butlaka kazanmak zorundayiz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:18. |